Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Biliyorum birçok arkadaş "oğhhş" nidalarıyla tıkladı ama hevesiniz kursağınızda kalıcak =) Videoyu izledikten sonra dumura uğrayacaksınız ve Esmersoy gözünüzden düşecek. Bu arada ses kapalı izleyin, kalıcı sorunlara yol açabilir. Tıkla Edit: Video'nun tamamını sağlıklı bir şekilde izleyebilme başarısını gösterenlere büyük ödül. "REP" [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 16:12 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ahaha o el hareketleri yaktı beni :D Oyy dideemm didem didem didem, sensiz nerelere gidemmm :D didem diyodur heralde anlamıyom tam ne dediğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gözümden düşmedi de bu ne yaa kadın bunu görse ben naptım zamanında ya der italyan koca göre boşar hemen [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 16:16 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 el hareketi fenaymış. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hatırlıyorum ben o hareketi hayal meyal ibrahim tatlısesle bi alaksı vardı yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bu azeri kız zaten İbo'nun bulduğu biriydi galiba. Hatta son 5 yıl içinde çıkan bir albümü de oldu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: NTV spikeri Burcu Esmersoy'un, Türkiye güzeli olmadan rol aldığı klip, herkesi şaşırttı kim şaşırmış acaba :o merak ettim,paris hilton olsa bi derecede,burcu esmersoy nedir ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bu hatunun sok olmayan goruntuleri nasil ki? yani zaten cogu manken hede hodo bu tip kliplerde bilmemnelerde cikmiyo mu? Turkuculerle cikiyolar falan, ben garipsemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hatun Türkiye güzeli. Hani Hülya Avşar gibi güzel seçildikten sonra film, klip filan rol alırsın da, bu güzel seçilmeden önce rol almış. Hem de o haliyle nasıl güzel seçilmiş onu da anlamak bir hayli zor, hepsi makyaj güzeli işte diyerek noktayı koyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İtalyan spaghettisi yiyen hatun değil mi bu?Spor'dan anlamayan spor muhabiri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 eski voleybolcu spordan anlamıyorsa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: eski voleybolcu spordan anlamıyorsa.... Yaptığı gaflar saymakla bitmez,ekşi sözlük'e gir oku. Brezilyalı teknik direktör scolari'yi italyan yapmıştır bir gece'de:P [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 17:13 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gaf yapmakla bir isi bilmemeyi karıstırmamak lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Sadece güzel yüzü olduğu için ntv'de olduğunu dünya biliyor,saha geçen hafta motogp için kurtköy'e göndermişler,izliyorum yaptığı tek şey devrik ve dandik cümlelerle ordan burdan geçen turistlere Türkiye'yi sormaktı,motogp'de de tanıdığı tek sporcu rossi,herkese rossi'yi soruyo?Tamam rossi büyük bir yıldız ama bi ondan oluşmuyor ki?neyse banane ya iyi veya kötü bence durduğu makamı haketmeyen bir zat kendileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 biri bana anlatsın için ntv ye gittiğimizde görmüştüm yakından çirkin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 arkadaslar turkiyede spor ile burcu esmersoy gibi ilgilenen veya program yaptirilan kac tane kadin var? hangi kanal var ntv den baska? o yuzden bu kadar onyargılı olmayin bence, ben begeniyorum futbolcularla yaptigi roportajlar sorulari gayet guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Zegna bilmesek inancaz ha dsf Kac sampanya actirdin onu soyle sen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 elin ferraricisi actirmis kaportalari ben sampanya actirsam nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Yalnız şarkı çok fecii bee :( O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kıskanmayın huleyn.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kim şikayet ettiyse, özel mesaj atıp anlatsın derdini böyle komik şeylerle gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 o diil de ben şunu anlamadım . Klipte şarkıyı söyleyen kız nie dideme yavşıo :S :/ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben hatırlıyom bu klibi. tamam komik ama şok değil yani. şarkıyı söylüyo olsa şok olrdu belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bence de şokluk bir tarafı yok ancaak, brigandın dediği gibi el hareketleri über yav, hani sadece karşılıklı yaptıkları ebleklik değil, bütün klip boyunca hiçkimsenin elleri iki saniye sabitlenmiyor, herkes fıkır fıkır kıpır kıpır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şok Yok Şok Hala Evlenırım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar