Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Merhaba En son dün gece CCleaner isimli registry temizleme programı ile bilgisayarımı taratmıştım. Bu sabah bilgisayarımı açmaya çalıştım.Windows açılıyor ancak masaüstü yerine karşıma simsiyah bir ekran geliyor.Normalde windows açılırken bana şifremi sorması gerek ama buda olmuyor. Simsiyah bir ekranla karşılaşıyorum sadece mouse imleçi oluyor ekranda. Güvenli kipte açmayı deniyorum ama oda olmuyor. O menüden güvenli kipi seçemeden windows oturum açıyor.Menü de güvenli kipi seçmem için zaman vermiyor yani. En son CCleaner ile yaptığım silme işlemi. Seçili olan tarama yaptırıp sildiğim seçenekler bunlardı. Gelişmiş sekmesinden hiç bir şey seçmedim. Chkdisk dosya parçalarını temizlemişim bu sorun yaratmış olabilir mi ? Elimde Win XP cdsi var. Sorunu nasıl düzeltebilirim ? Yardım ederseniz çok sevinicem net cafeden yazıyorum bu mesajı. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 11:38 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Güvenli kipte açıp, registrynin eski yedekjlerinden birini geri yüklersen sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Son en iyi yapılandırma ile başlat dedim bilgisayar açıldı. Herzaman açarken bunu mu yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yok ondan değildir bu standarttır hep yapıorm o şekilde temizlemeyi ben win xp yi tak önyükleme yapsın sonra r ye bas onar de hep öyle açmak zorunda kalmazsın [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 12:18 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 edik : geç kalmışım beue :P Xp açılırken f8 e basıp en son çalışan ayarlarım a benzer hedeyi seçebilirsin xp cd si ile repair yapmayı deneyebilirsin ve ya temiz bir format atabilirsin =) Yedeklenmemiş dosyaların gitmesini istemezsen pc ye format atmadan üstüne tekrar xp yükleyebilirsin [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 12:18 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Win XP cd sinden onar yapıyorum bu olmuyor. Sistem disketi istiyor benden. Ama diskette yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar