cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Dediğim gibi mesajımı ya hiç okumamışsın, ya hiç anlamamışsın ya da aklında ne kadar karşı olduğun şey varsa benim mesajıma yüklemişsin sanki ben söylemişim gibi. eheh ne yalan sölim haklısın valla yeni uykudan kaltım buulu gözlerle o yazıyı gördüm. aha dedim genemi bu laf yaa cünki bi kaç haftadır herkezin aazında sakızdı öle bi laf, neydi hırant dinkiz diyenler neden türküz demiosunuz falan. ben öle bişi zannettim. haksızlık ettim özür dilerim. ama o yazı dursun öle yinede benim hislerime tercüman(sana bi cevap olmasada).
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Besiktas Carsi grubu, Hrant Dink mezuunda hem hepimiz ermeniyiz hem hepimiz turkuz pankartini bir arada acarak en dogru tepkiyi verdi. ``Hepimiz Hrantiz, Hepimiz Ermeniyiz`` olayi tamamen yanlis anlasildi ve yanlis aksettirildi. Bu slogan ilk olarak Yahudi soykirimi sirasinda Danimarka`da ortaya cikti. Nazilerin yahudilerin 6 koseli yildizli bant takmasini istediginde Danimarkalilar hepimiz yahudiyiz diyerek Nazizme karsi ciktilar. 1950 lerde ABD de zencilerin ayri otobuslere binmesi ayri banklara oturmasi ilkesine karsi eylemciler hepimiz zenciyiz diyerek irk ayrimina karsi ciktilar. Solingen`de Turkler yakildigi zaman Alman sosyalistleri ve demokratlari Hepimiz Turkuz slogani ile yine irk ayrimina karsi ciktilar. Hrant Dink gibi bir insanin sadece ve sadece Ermeni oldugu icin, baska hicbir gorunen sebep olmadan, olduruldugu icin bizlerde irk ayrimina karsi Ermenilerle dayanismamizi ortaya koymak istedik. Daglik Karabag`daki Ermeni isgaline karsi Azeriyim, Almanya`daki irkcilara karsi Turkum, Ulkucu-fasist kadrolara karsi Ermeniyim.
Öne çıkan mesajlar