Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Galatasaray/HaberDetay.aspx?hId=439500 Sadece komik geldiği için koydum :) Fanatik Fotomaç gibi sallamasyon haberler yapmaz diye biliyordum ama bir farkları yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hakan şükür'ü antrenör yaparız ama yine de daum'u getirtmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 juninho da gs'ye geliomuş diye okudum gazetede :) daha lig bitmedi transferler ardı ardına patlıyor maşallah :) geçtiğimiz seneleri geçicek heralde gazeteler sallamasyon transferlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ohohoho bu yaz super olacak insallah fanatik / fotomac dunyasinda. FM oynuyorlar mubarek... "SONG RONALDINHOYA ALO DEDI, RONALDINHO GALATASARAYDA. ALEXE TELEFON ACAN RONALDINHO 'GS IYI TAKIM, TURKLER COK IYILER, BURASI HARIKA' CEVABINI ALDI" [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 11:57 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 "daumla konuştum haberler iyi" haberini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 dahi mi? deli mi? gene başlarlar artık tartışmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 alex ferguson gs'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 "maradonayı aldık!" "hastaneden çıkar çıkmaz GS'ye imza atan Maradona, "kilolarımı verip o messi denen velede golümü nasıl taklit ettiğinin hesabını gollerimle soracağım" dedi." ya yürüyün gidin düzgün haber yapın lan gazeteciler. Takımımı rezil ediyor salaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar