Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul farki

matama

Öne çıkan mesajlar

dönmez gitsin dans etsin bana ne.
ama arada bilimini de yapsın adam olsun d:
ikisimi yapabiliyosa sorun yok ama ben pek öyle çok rastlamadım süper çılgın eğlenceli hem de bilim adamı insanlarına ikisi beraber gitmiyo eğlenceli insanlar da bilim adamı olursa bilim onların ruhunu sömürüyor, tecrübeyle sabit d:

dolayısıylan ben rusyaya gideyim en iyisi zamanında orda ilk okul çocuklarına ileri derece discrete matematik, piyano falan filan öğretiyorlarmış. o akımı yeniden başlatmak lazım -_-
Sosyal ağlarda paylaş

Olay bikinili dolanmak değil "striptiz". Ayrıca aktivitenin yapıldığı yer de bir lise. Hani hep dersiniz ya şurada yaşa diye, böyle şeyleri izlemek isteyen arkadaşlar da Danimarkada yaşasın plx. Nasıl oluyormuş ülkenden seni kovan birini dinlemek, yaşayın istedim bu duyguyu.

Dinle bunu, bu adam da gene sizin dediğiniz gibi şeriat yanlısı ya da dinci birisi değil heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Di.

Bikinili gorunumden farkı olmayan bir insanı ass to ass ile bağdaştırabılen bir turk zekasınada tanık oldugunuz sevgili segirciler.

ben de tamamını okumayıp, "seksüel göz hazzından" bahsedilirken bu doğrultuda yapılan bir örneklemeye şu cevabı veren mantaliteye saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

olay öyle abartılacak birşey değil falan ayrı da, ne biçim lise öğrencisi lan onlar? afedersiniz kamyon gibi hatunlar, benim lise zamanımda çıtırdı yaşıtlarımız, yazık o lisenin erkek öğrencilerine ehe

edik: nefrim ben, yanlış accountla atmışım, karım böyle yarma mesajlar atmıyor foruma =P

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:39 tarihinde, PeriTh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sen oraya ass to ass yazmışsan olayla bi baglantı kurmussun demektir, yada baska bi secenek sacmalıyosundur. ikiside olabilir tabi.

birinin attıgı yorum.

said:

yıldız
05 Mayıs 2007 Cumartesi 11:49
tek kelimeyle iğrenç
rezil danimarka utanmadan yok islama yok kuran ı kerim e dil uzatıyor.şu yapılana bakın.bu ne etiğe,ne dine sığar.kesinlikle

Hah bi bu eksikti, bi allaha dine kuran'a bağlayıp danimarkayı dinsiz ilan etmedikleri kalmıştı(hoş bu tip şahıslar ıcın araplar ve muslumanlar hariç herkes dinsiz oluyo)
Sosyal ağlarda paylaş

yobaz heryerde ayni din filan farketmiyor

daniamrkaninda yobazi bol
amerikayi da bir yobaz yonetiyor

yobazliga akrsiyiz diyorsak sirf turk yobazlar olan akp ve milli gorus/feto tayfasina degil butun dunyadaki yobazliga karsiyiz

birakin istediklerini yapsinlar size ne o kizlar orda toplu seks yapsa kizlari ve ailelerini ilgilendirir kaldiki kiz isteyerek yapmadiysa hukuki yollara basvurur ailesi yapan cezalandirilir
yok eger kiz zaten istiyosa size ne kardesim
insanalrin manevi duygularini rahat birakin

en buyuk argumanda
"ya senin kizin olsaydi" argumanidir
kizi steyerek yapiyorsa aile egitim verememis
kiza zorla yaptiriyorlarsada okul hukiki olarak sucludur hesabi sorulur

kimsenin baskalarinin namusunu sahip cikma adina insanlari kendi inanclarina adapte etme hakki yoktur olamaz olmamalidir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...