Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 dönmez gitsin dans etsin bana ne. ama arada bilimini de yapsın adam olsun d: ikisimi yapabiliyosa sorun yok ama ben pek öyle çok rastlamadım süper çılgın eğlenceli hem de bilim adamı insanlarına ikisi beraber gitmiyo eğlenceli insanlar da bilim adamı olursa bilim onların ruhunu sömürüyor, tecrübeyle sabit d: dolayısıylan ben rusyaya gideyim en iyisi zamanında orda ilk okul çocuklarına ileri derece discrete matematik, piyano falan filan öğretiyorlarmış. o akımı yeniden başlatmak lazım -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu arada haber tamamen fake bile olabilir Directed by kısmı isimler falan silinmiş gibime geldi. Bi yerden alma çarpma çırpma bile olabilir yani her gordugumuzede atlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İşin ilginç yanı olayın o medeni Danimarka'da bile ayıplanıyor ve haklarında soruşturma açılıyor olmasına karşın bizim insanımızın olaya gayet doğal ve medeniyet örneği olarak bakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çok medeniyiz canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu olayı yüksek medeniyetin bir sonucu olarak göstermenden belli zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İleri Medeniyet (high calculus gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hani nerde yazıyo soruşturma acıldı haklarında falan diye ben goremedım o linkte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Olay 1 haftalık bir olay. Yarışmanın videosunun, yarışmayı izleyenlerden biri tarafından youtube'a koyulmasıyla hükümetin haberi olmuş. Ve yönetim hakkında soruşturma açılmış, bakiyim link vericem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bence hepsine bilim cezası verilsin, hocalar makale çıkarsın öğrenciler dönem ödevi yapsın (tabi üniversite ise öğrenciler de makale çıkarsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eee ne var bunda? yarışmaya bakıp koltuğunu arkasında kendini tatmin eden ergenlik çağı çocukları yoksa orada hiç sorun olmaması gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Olay bikinili dolanmak değil "striptiz". Ayrıca aktivitenin yapıldığı yer de bir lise. Hani hep dersiniz ya şurada yaşa diye, böyle şeyleri izlemek isteyen arkadaşlar da Danimarkada yaşasın plx. Nasıl oluyormuş ülkenden seni kovan birini dinlemek, yaşayın istedim bu duyguyu. Dinle bunu, bu adam da gene sizin dediğiniz gibi şeriat yanlısı ya da dinci birisi değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Di. Bikinili gorunumden farkı olmayan bir insanı ass to ass ile bağdaştırabılen bir turk zekasınada tanık oldugunuz sevgili segirciler. ben de tamamını okumayıp, "seksüel göz hazzından" bahsedilirken bu doğrultuda yapılan bir örneklemeye şu cevabı veren mantaliteye saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 olay öyle abartılacak birşey değil falan ayrı da, ne biçim lise öğrencisi lan onlar? afedersiniz kamyon gibi hatunlar, benim lise zamanımda çıtırdı yaşıtlarımız, yazık o lisenin erkek öğrencilerine ehe edik: nefrim ben, yanlış accountla atmışım, karım böyle yarma mesajlar atmıyor foruma =P [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:39 tarihinde, PeriTh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Valla izlemesi hoş güzelde Ben lisedeyken bizim sınıfın kızları böyle bir aktivite yapıcak olsaydı yolardım saçlarını valla, nası zın verıo o sınıfın erkeklerı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 medeniyete ve moderniteye özenmekle medeniyete ve moderniteye ulaşmak arasında fark vardır d: george bush is going to invade denmark güzeldi eha [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sen oraya ass to ass yazmışsan olayla bi baglantı kurmussun demektir, yada baska bi secenek sacmalıyosundur. ikiside olabilir tabi. birinin attıgı yorum. said: yıldız 05 Mayıs 2007 Cumartesi 11:49 tek kelimeyle iğrenç rezil danimarka utanmadan yok islama yok kuran ı kerim e dil uzatıyor.şu yapılana bakın.bu ne etiğe,ne dine sığar.kesinlikle Hah bi bu eksikti, bi allaha dine kuran'a bağlayıp danimarkayı dinsiz ilan etmedikleri kalmıştı(hoş bu tip şahıslar ıcın araplar ve muslumanlar hariç herkes dinsiz oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ayrıca hala göremedim bu olayın ıcınde bulunan şahısların ceza aldıgına dair bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Onlar medeni ceza almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bilemem ben, soruşturma açıldı dedi eleman haklarında. bende hani dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Yerin isminden belli zaten Silkeburg Oğlum olursa Danimarka'da okutacam bir göremedik o görsün bari kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yobaz heryerde ayni din filan farketmiyor daniamrkaninda yobazi bol amerikayi da bir yobaz yonetiyor yobazliga akrsiyiz diyorsak sirf turk yobazlar olan akp ve milli gorus/feto tayfasina degil butun dunyadaki yobazliga karsiyiz birakin istediklerini yapsinlar size ne o kizlar orda toplu seks yapsa kizlari ve ailelerini ilgilendirir kaldiki kiz isteyerek yapmadiysa hukuki yollara basvurur ailesi yapan cezalandirilir yok eger kiz zaten istiyosa size ne kardesim insanalrin manevi duygularini rahat birakin en buyuk argumanda "ya senin kizin olsaydi" argumanidir kizi steyerek yapiyorsa aile egitim verememis kiza zorla yaptiriyorlarsada okul hukiki olarak sucludur hesabi sorulur kimsenin baskalarinin namusunu sahip cikma adina insanlari kendi inanclarina adapte etme hakki yoktur olamaz olmamalidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Video için; tıkla Viktor söylediklerine katılıyorum, kimsenin namusunun kimseyi ilgilendirmemesi lazım, kimsenin dininin kimseyi ilgilendirmemesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Tartışma ortamında bulunulduğu için, kimsenin hak hukuk gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Tartışılan eleştrilen herşey birilerinin fikri/isteğidir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 lol verdigin linkte pek hoş şeyler varmış bikini wrestling falan. babe in american bikini falan. nası arattıysan google da artık bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 "denmark high school government strip" 5. sonuca bak. Kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar