Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 (Bilim & Teknik'e yakistiramadim buraya actim, kusura bakmayin fena ettiysem :p) Simdi benim Blaupunkt Istanbul C73 model bi teybim var arabada, yine Blaupunkt'un 10'lu CD changer'i var bagajda. CD calarken bariyerli otopark sistemlerinden gectigimde bazen changer kapanip radyoya geciyo, teybi kapatip acana kadar da bi daha changer'a gecemiyorum. Nedir ne degildir, ne alakasi olabilir, acaba bu "araba gecti mi gecmedi mi" isini yapan optiklerden gecerken changeri etkiliyor mu bi sekilde ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 büyük ihtimalle öyle. Çözümünü iyi bi elektronikçi bulur bence. Kullandığın şeyin frekanslarını falan değiştiremezler sanırım. Ben olsam aracın o geçiş sistemine bakan tarafına bir alıcı yerleştirir ve buraya her hangi bir sinyal geldiğinde radyonun kumanda alıcısını kapatıcak bir devre yapardım ama başka çözümü de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yada belki bu sinyal olayını ters teptirip otopark ve türevi yerlere beleş te girebilirsin? =) hiç anlamam gerçi ama, mantıkl geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 cermy, bilet alıyosun ve bariyer kalkıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar