remse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arkadaşlar dotayı netten oynamak istiyorum ama kullanıcı adı hatası alıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz_? teşekürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hangi serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Öncelikle aldıgın hata nedir? orada kullanıcı yarat gibi bir seçenek var görmediysen (battle.net e tıkla. isim şifre girdiğin yerde asagida olcak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 arkadaşlar hamachi ve paticik in serverlarını kurdum kullanıcı adı almayı başardım ama şimdi oyun oynayacak ark lazım biz nasıl buluşacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 arkadaşlar dotayı botlarla oynamaktan sıkıldım paticik in server ını yükledim şimdi nasıl buluşup oynayacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 remze şakamısın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Abi patinin registrysini yap. -ki sunucu açıldı topic'inde var-. Sonra create account de. Oluştur. Gir oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar