Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Selamlar.. Aksarayda yaşıyorum ve son lombak dergisini aldım geçenlerde..( çok az sayıda geliyor zaten ) Onuda Ankaradan gelirken otobüstte unuttum... Memo'nun 2 sayfalık şiiri vardı ve onu tam okuyamadım.. Internetten aradım fakat yine bulamadım.. Kafayı yemek üzereyim.. Yardım edin bana o şiiiri bulmam lasım.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu haftaki sayımı? yarın alır yazarım belki. edit : lombak zaten aylıkdı ya :S [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 17:13 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Memo'nun 2 sayfalık şiiri olarak hatırladığım bir tek şey var, o da 3 tane kız kardeşle alakalı bir şey. Onu mu arıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 işin içinde3 kız arkadaş varsa eyvah eyvah diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Adam kız kardeş demiş, nasıl bir bilinçaltı varsa sdfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kız kardeşti çünkü onlar. sdfsdfsd Ama valla öyleydi bak. Hatta haftasonu oturup yazayım =P Kız kardeşti onlar. Hemde 3 tane. (Allahtan isimlerini yazmamışım. Yoksa gebertirdiniz beni burda =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çok sanatsal bir şiirmiş, heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ohaa 3 kız kardeşmiş, fena yakalandık. Ama kardeşim biz kendisini mastder zamanlarından hatırlıyoruz ister istemez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Buna en kadim elf lisanında bile oha denir [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 20:40 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yazmaya kasılmazki baya uzun ama guzel bişi. ben severek okuyorum her ay, nası okadar uyak vs. tuturabiliyo okadar beyitlik siirde sasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Black-ice banlanmalı. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 iyi güzell.. mizah dergileri bizde okuyoruz zamanında memoyuda cok takip ederdik ama her şey de foruma taşınmaz ki değil mi? spoiler koy koyma farketmiyor yani bazen. konu hakkında şiirsiz tartışacaklar varsa buyursun da black'in mesajı uçuruyorum malesef. çok merak edenler kendisine özel mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Buna en kadim elf lisanında bile oha denir asdfasdgfagag. Yarıldım yemin ederim asdgasdgfafgafgsghag. Offf sadfhag Ama şiir bu diildiki. benim dediğimde 3 tane kız kardeş vardı bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 vardı bende o sayı neredeydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hepsini yazsam n'olacaktı kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 aşık meme hikayelerinden namelerinden bahsediyosun sanırım hangi sayı olduğunu sölersen yazabilirim sanırım sana. hattaü şenmezsem eski kolileri acıp lemanykatakileride tekrar bi bilgisayra gecirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Arkadaşlar çok sağolun... Nasıl olduysa 1 tane dergi buldum... 2 sayfalık şiiri vardı... Haywan gibi iyi.. Her okuduğumda kahkahalara boğuluyorum.. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 11:55 tarihinde, Bjork tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar