Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okullarınızdaki yaz okulu ücretleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bölüm değiştirmek için yaz okuluna gitmem gerek
bölümden 3 kişi geciş hakkını alicak ve ben 4.yüm. benden onceki 3 denyo da gecicem de gecicem diye yırtınıyorlar.
(benim bölümüm: matematik-bilgisayar, gecmek istedigim yer : bilgisayar muh) bi tomar para biriktirdim, hepsini okula vermek cok koyucak.
yarışmaci arkadaslara basarilar dilerim.
Mesaj tarihi:
1. okula ve bölüme göre değişiyo (mesela bizde fenedebiyat için kredi başına 40 ytl miydi neydi gecen sene)

2. isterseniz yaz okulunda da harç kredisinden faydalanabiliyosunuz (bunu araştırın, en azından bizim okulda-odtü- var)
Mesaj tarihi:
said:
itü de fiyat fix, 55 ya da 60 sanırsam kredi başına

itü de kredi değilde haftalık ders sayısına bağlı. mesela 4 kredilik mat 103 dersi 5 saat , 3.5 kredilik teknik resimde 5 saat haftada .

5 x 55 = 275 ytl gibi bi rakam veriyosun ama bu sene ders başına ne kadar alırlar belli değil.
Mesaj tarihi:
kredi başı: 400ytl diye biliyorum ben

bilkent.

edt: kalmıyorum ama yaz okuluna hehe.

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 02:51 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İzmir Ekonomi hakkında çelişkili açıklamalar yapılmış son noktayı koyayım 260$/kredi ücret.
Mesaj tarihi:
Marmara Üni.

-Yoklama: Yok
-Yaz okulu: Yok
-Yaz okulu olsa yaz okuluna kalacak ders: Çok

Bizde şöyle bir uygulama var, derslerden kalıp kalıp biriktiriyorsun sonra 5. senede vermeye çalışıyorsun.
Mesaj tarihi:
said:
bizsiziarariz
üye § 20 Mayıs 2007, Pazar - 15:41 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

İzmir Ekonomi hakkında çelişkili açıklamalar yapılmış son noktayı koyayım 260$/kredi ücret.

ieu için sitedeki duyuruya göre
4 yıllıkar için 240$ kredi başına
2 yıllıklar için 290ytl kredi başına.
  • Yeni Oluştur...