Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Selam, Arada programlardan biri -antivirüs programı sanırım- güncelleme yaptıktan sonra sormadan etmeden çat diye yeniden başlatıyor bilgisayarı. Bu sırada ne konsolu açabiliyorum ne de hazırladığım stop.bat dosyasına çift tıklayıp çalıştırabiliyorum. Bunun bir ayarı var mı acep ? Hiç bir program benim bilgisayarımı kapatamasın. Kapatırken ben şifremi falan gireyim öyle kapasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Antivirüs programındanmış, ayarını buldum. Bitdefender'ın default ayarına kafam girsin demek istiyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hehe 2 dakka arayıp bulmuşsun cevabını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 iste forumun gucu! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eğer xp pro kullanıyorsan yerel güvenlik ilkelerini bulabilirsen oradan herbirşeyi ayarlayabilirsin. hatta administrator hesabı bile oturumu kapayamaz hale getirebilirsin... başlat menüsünde kapat tuşu bilem gözükmüyor =) o derece yapmışlar ama saklıyorlar... yoksa kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 run'da gpedit.msc yazarsan policy kısmına ulaşabilirsin Computer Configuration bilgisayar için olan ayarlar ve bilgisayar açılırken yüklenir policy'ler.O yüzden değişik yaparsan vrestart etmen gerekir bilgisayarı. User configuration o user ile girince yüklenir log off-log in yapman yeterli değişiklikleri görebilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Policy'lerden haberim var fakat adam akıllı dökümanı yok maalesef. Ben bulamamış da olabilirim tabi. Yoksa çok hain planlarım var bilgisayarımdaki bir çok program için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar