Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Programlar benim bilgisayarı kapatamasın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Arada programlardan biri -antivirüs programı sanırım- güncelleme yaptıktan sonra sormadan etmeden çat diye yeniden başlatıyor bilgisayarı. Bu sırada ne konsolu açabiliyorum ne de hazırladığım stop.bat dosyasına çift tıklayıp çalıştırabiliyorum.

Bunun bir ayarı var mı acep ? Hiç bir program benim bilgisayarımı kapatamasın. Kapatırken ben şifremi falan gireyim öyle kapasın ?
Mesaj tarihi:
eğer xp pro kullanıyorsan yerel güvenlik ilkelerini bulabilirsen oradan herbirşeyi ayarlayabilirsin.

hatta administrator hesabı bile oturumu kapayamaz hale getirebilirsin... başlat menüsünde kapat tuşu bilem gözükmüyor =) o derece yapmışlar ama saklıyorlar... yoksa kullanırız.
Mesaj tarihi:
run'da gpedit.msc yazarsan policy kısmına ulaşabilirsin
Computer Configuration bilgisayar için olan ayarlar ve bilgisayar açılırken yüklenir policy'ler.O yüzden değişik yaparsan vrestart etmen gerekir bilgisayarı.
User configuration o user ile girince yüklenir log off-log in yapman yeterli değişiklikleri görebilmen için
Mesaj tarihi:
Policy'lerden haberim var fakat adam akıllı dökümanı yok maalesef. Ben bulamamış da olabilirim tabi. Yoksa çok hain planlarım var bilgisayarımdaki bir çok program için :)
  • Yeni Oluştur...