Matis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 herkeze merhabalar; en az 1280x720 ve üstü çözünürlükte görüntü ve ses kaydı yapabilen, avi. mpeg, divx ya da yapabiliyorsa direk dvd format kayıt yapabilen , özellikle fps ayarına müdahale edebileceğim bir program arıyorum. Peki bu programı ne için kullanıcam derseniz! Bir Oyunun belli kesitlerini çekmem gerekiyor. Haliyle program sadece masa üstü görüntüsünü değil, her türlü görüntüyü çekebilmenli. Ttekrarlıyorum arkadaşlar, bana lazım olan bir pc oyununu görüntülerini çekebileceğim bir program arıyorum. ewet sanırım çok bahalı oldum. bu konuda katılıyorum size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fraps yapmıyor mu o dediklerini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 camtasia studio yapabilir sanırsam bu dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fraps bende çalışmıyor. Yani nasıl çalıştığını biliyorum ama kendi makinemde çalıştıramıyorum, çok acayip birşey :) Belirli tuşlara tıklayınca hiçbir tepki vermiyor. Gerek full screen oyunlarda gerek normal masaüstünde, gerey fraps traydeyken gerek window moddayken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu arada bakın ne buldum. http://www.thesilver.net/BSR15T.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 camtasia en profesyonelidir boşuna arama indir kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Fraps işimi gördü diyebilirim. Ayrıca SnagIT adlı oldukca kalite bir program var. Bu programıda herkeze tavsiye ederim. Fikirlerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkürederim. Saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evet snagIt çok güzeldir de ekran görüntülerini video şeklinde yakalayabildiğini bilmiyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Amerika dan ödüllü bulent screen recorder öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 @Brigand haklısın :) nasıl bir yanılma yaptıysam artık :) uykusuzluk diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Bülent's screen recorder kullanıyorum bende en az 5 senedir. Ücretsiz sürümü vardı. Haala o vardır bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar