aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 belki de o aslinda...... ahyir hayir soyleyemem....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Pzt en son konuşmamız.. Salı en son msn.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Belki de.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sonuçta kısmetinde yoksa o çocuk yapıcak bişey yok. hep alın yazısı kader, kısmet ve şans. alın yazında ötüken yaylalarından yiğit bir delikanlı varsa yapıcak birşeyin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 halbuki sevgiyi yanlış yerde arıyor olabilirsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 1 aramadı 2 aramadı 3 aramadı nereye kadar? ama bak bi taraftan evlenmek ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 en son msnde ne yazdi paylasirmisin bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Belki de.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Evlenmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 a [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 04:46 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 beyazlar içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 telli duvakli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 04:50 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 reklam yapma arkadaşm tripodunu al git buradan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 benim bir mesajim var sana evimi bile hazirladim sana niye hayir diyosun ki bana laf mi bu ettigin bana eziyet ediyorsun bana ev aile guzel seyler velasili kelam onemli seyler lazim herkese denen seyler edinmesi taiki zor bisiler ne diyim bas harflere baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Öglen 2gibiydi.. isyerinde 1-5 arası dönüşümlü ara veriyorlar.. Merhabalaştık herzaman ki gibi.. Sonra ben uyuyacağım yorgunum dedi.. Ben de anlayışla karşıladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 benim bir mesajim var sana evimi bile hazirladim sana niye hayir diyosun ki bana laf mi bu ettigin bana eziyet ediyorsun bana ev aile guzel seyler velasili kelam onemli seyler lazim herkese denen seyler edinmesi taiki zor bisiler ne diyim bas harflere baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 dale dale, don, dale pa´ que se muevan la yales pa´ activar los anormales y al que se resbale boster dale, dale dale, don, dale pa´ que se muevan la yales pa´ activar los anormales y al que se resbale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Off Bone.. Fırsatları değerlendirmekte üstüne yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ilk ben dedim bone, yoluma taş koyma. selam turunch, turuncu saçlı olduğun için mi nickin turunch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 orada bi firsat oldugunu sende soyluyorsun yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hayır turuncu.yu seviyorum ve tüm turunçgilleriii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bu arada alexi sana laflar hazirladim turunch cikinca slucem arkadasim cik aradan parazit yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: ilk ben dedim bone, yoluma taş koyma. selam turunch, turuncu saçlı olduğun için mi nickin turunch? arkadaşım ilk ben sordum bayana. kaynamassan sevinirim araya. ps: kafiye dikkatinizi çekmiştir umarım..... [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 04:53 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yiyosa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar