Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o et penth oluyor öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 arkadasim kizil dedin, zenci cikti bunlar!!! bi kasa mal ziyan oldu, ya parami geri ver, ya da al bunlari!!!!! [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 04:27 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bi yandan öm bi yandan brande belle olmuyo bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 abi adam bana et dedi et olarak mi goruyosun beni bedenim midir yani olay? ben battlestar galactica izlerim o zaman cylon 6 nin hastasiyim belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Tüm mesajları okuyorum.. Onların ciddi olmadığını biliyorum.. Senin lafın gücüme gitti, sanki boşa kürek çekiyorsun enayi gibisinden... Kırdıysam kusura bakma.. Bırakma beni burda bir başıma.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 turunch bak beyaz sayfa diyorum hayaler pembe pancur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 oyyy pent bitirdi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bence de penth iki puan öne geçti şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tüm yazdıklarını okudum mahmut, sen haksızsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 asgfSDGOHASDHJGASHUDFGASDGVUasdhvgUSIDGUHds SDGJZSXUGBUZIDFGBUDF Tüm mesajları okuyorum.. Onların ciddi olmadığını biliyorum.. Senin lafın gücüme gitti, sanki boşa kürek çekiyorsun enayi gibisinden... asasfasfas yerdeyim ya penth birak asli kes cikar kabloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 allahim sukurler olsun yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 cons sana laflar hazirladim, cikista bi zahmet ugra al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bişe dicem 3 gundur aramıosa başına bişey gelmiş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya turunc bak ciyyim ama 22/m/ist yane ilerisi icin dusunur musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu kadar yalnızsın yani Bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sa7udhaudahdsauhdsad Uye alimi acik olmadigindan alt yapidan angel_85 mi yetisiyor yav Berkay, eger ortada BSG olmasaydi her sey cok daha farkli olabilirdi. turunchgil, ayni sekilde... yazima su nakaratla son vermek istiyorum; do you believe in what you see motionless wheel nothing is real wasting my time in the waiting line do you believe in what you see Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Yok yokk.. kötüye bisi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 adam aşkını arıyor, problem yalnızlık değil yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o satırlardan anladığım tekerlek olduğun pent! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 POUAHHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tutunamadim bir turlu ulasamadim o ask denen sonsuzluga rahat vermdi o vahsi doga uzun uzun dusundum yanliz yatarken nadide odamin soluk isiginin altinda cahilim belki ama askim bir harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 onemli olan yanliz olan ben deil senin kendini kalabalikta sanip yanlizligini gormemen gel paylasalim yanlizligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar