turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Eveeet.. soruyorum arkadaşlar! 2 gündür msn.e gelmeyen 3 gündür de sesini duymadığım erkek arkadaşıma ne yapmalıyım? Arayıp bir güzel cila mı çekmeliyim? Yoksa sallamayıp kendi rahatlık boşluğunda onu yok mu etmeliyim? [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 03:30 tarihinde, turunch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 erkek arkadaşın seni aldatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 3gün büyük zaman bence direk öldür.3gün birinin sesini duymamak ne demek be , ben olsam vurdurrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 birak onun pesini, al bunu git baskalariyla gonul eglendir. *cek uzatir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Güzel cvp.. Bundan sonraki adımım ne olmalı? Ben olasılıkla onu altedemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çek mi... züper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 became an hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Yarın arayıp ; 'sabrımı mı deniyorsun' mu demeliyim? Öglen msn.e geldiginde (ara veriyorlar 2güne 1) ; ' sallamayan tavırlar içinde mi olayım? ' :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sevgilisinin aramasını beklemeden arayan kız ol, bizde alkışlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu saatte mi arim? peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ahaha krusty +rep. bence kendi haline bırak derim, sen üstüne gittikçe daha bi kaçabilir. ama bunun seni rahatsız etmediğini gösterirsen noluo diyen taraf o olacaktır. ha eğer demesse o zaman olacağına varır zaten zamanla takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 long distance ın kitabını yazarım ayrıca. adfg. edit= ve 2 sayfadan oluşur, YÜRÜMEZ yazarım böyle kocaman o kadar. dayağı yiyebilirim bunun üzerine ;o) ben genel konuşuyorum şimdiden belirteyim :p [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 03:52 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Teşekkürler.. Yarın msn.e gelmesini bekleyim o zaman.. Peki ; ondan önce çevrim içi olsam beni bekliyor dicek.. Çevrimdışı olsam o gelince çevrim içi olsam beni gördü geldi dicek.. Bu konuda ki yorumların? O konuşana kadar konuşmak istemiyorum orasını biliyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kastım biliyorum.. Ögrenmem gerek artık bazı seyleri.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sen msn e giriosan gir gireceğin varsa ona göre ayarlama kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Eveeet.. soruyorum arkadaşlar! 2 gündür msn.e gelmeyen 3 gündür de sesini duymadığım erkek arkadaşıma ne yapmalıyım? Arayıp bir güzel cila mı çekmeliyim? Yoksa sallamayıp kendi rahatlık boşluğunda onu yok mu etmeliyim? -------------------------------------------------------------------- Hemen yenisin blmak laizm? a/s/l? 22/m/ist? seviyeli bi muhabbete ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sen ciddi misin? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 illa msn e gelmesi şartmı?belki modemi bozulmuştur elektrikler kesilmiştir ihtimal çok @krusty +432432 neden erkek aricak illa ara sen sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bonePART, seni seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben bone senin erkek arkadaşından daha sıcakkanlıdıra 10 kağıt basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 cddiyim tabe hatta sana bi siir yazdim tanrilardan bir hediye ulastiran melektin ruhumu huzura ulastiran guzeldin ne guzeldin sen canim benim bi tanem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar