Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Yaklaşık 2 ay önce msnime birisi geldi. Merhaba felan diye başladı ve bu çocuk tam hatırlamıyorum ama Edebiyat Fakültesinde son sınıfta okuyormuş. Bana projesini söledi ve host tavsiyesi istemişti neyse tavsiyeyi felan verdim ve şuan güzel bir sitesi var. Tamamen Türkçe kelimeler kullanılıyor. Herkesin girip bakmasını tavsiye ederim. Forumlarında güzel yazılar var. Not: Kayıt olursanız Türkçe kelimeler girin yoksa siliyolar üyeliğinizi :D Türkçe Eğitimi [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:36 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 link patlamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yoooo bende açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 cache'yi falan silip denermisin. Çünkü sayaf bulunamadı hatası veriyor, ama adres dediğin gibi doğru gugıl amca onayladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bende Açıldı Valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bendede açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 girdim ben açıkçası bi edebiyat öğrencisi olarak çok hoşuma gitti site:) ama sadece türkçe kelime kullanmış biraz iddalı bi sz.Menülerde falan türkçe olmayan kelimeler var ama site güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ilk cumlesi "morfolojik" diye girişiyo, morf, morph turkce kokenlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Türkçe ama moderatörler l33t GöLgEdEkİ SeSsİzLiK =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Gözünden kaçan mutlaka olacaktır kimse hatasız değil dimi bakmayın siz benim öle yazdığıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar