Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Yaklaşık 2 ay önce msnime birisi geldi. Merhaba felan diye başladı ve bu çocuk tam hatırlamıyorum ama Edebiyat Fakültesinde son sınıfta okuyormuş. Bana projesini söledi ve host tavsiyesi istemişti neyse tavsiyeyi felan verdim ve şuan güzel bir sitesi var. Tamamen Türkçe kelimeler kullanılıyor. Herkesin girip bakmasını tavsiye ederim. Forumlarında güzel yazılar var. Not: Kayıt olursanız Türkçe kelimeler girin yoksa siliyolar üyeliğinizi :D Türkçe Eğitimi [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:36 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 cache'yi falan silip denermisin. Çünkü sayaf bulunamadı hatası veriyor, ama adres dediğin gibi doğru gugıl amca onayladı :)
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 girdim ben açıkçası bi edebiyat öğrencisi olarak çok hoşuma gitti site:) ama sadece türkçe kelime kullanmış biraz iddalı bi sz.Menülerde falan türkçe olmayan kelimeler var ama site güzel
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ilk cumlesi "morfolojik" diye girişiyo, morf, morph turkce kokenlimi
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Türkçe ama moderatörler l33t GöLgEdEkİ SeSsİzLiK =)
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Gözünden kaçan mutlaka olacaktır kimse hatasız değil dimi bakmayın siz benim öle yazdığıma :D
Öne çıkan mesajlar