Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opera history / cookie sorunu

kfg

Öne çıkan mesajlar

ben uzunca bir suredir avant kullanıyordum ama son versiyonlara dogru cok fazla mı yenilik geldi nedir, cok ram yemeye basladı, onun icin maxthon ın betasına gectim onu da bir suredir kullandım ama o da kasıyordu, sonra nette performance lara gore review lere baktım hep en yuksek puanı opera almıs, ben de bunun son versiyonunu indirdim (v9.2) cidden saka gibi bir browser cok rahat bir kullanıma sahip ve cok hızlı ancak tek bir sorunum var, o da cozulse baska browser hayatta kullanmayacam gibi gozukuyor uzunca bir sure... sorun su, opera nın ayarlarında history tutması (500 sayfaya kadar) ayarlı ve cookie lerde tum sitelerden kabul edilecek sekilde ayarlı ancak bu program cookie falan tutmuyor, yani siteler kayıtlı, yazmaya basladıgımda dropdown menude cıkıyo otomatik tamlamalar, ama bir yere giris yapıp beni hatırlayı secsem bile her seferinde tekrar girmem gerekiyor (her site icin gecerli bu) ve mesela youtube'da bir video'yu yukledim ve izledim, o sırada siteyi kapasam ve hemen tekrar acsam bile videoyu bastan yuklemesi gerekiyor, sonra versiyonda herkesde olan bir sorun mu bu, oyleyse bir cozumu patchi var mıdır ? yardım lutfen :)...

simdiden tesekkurler...

edit: bir de ben bunun icin tum java'yı shockwave flash'ı falan yukledim, sitedeki flash ları acıyor ama sitedeki shockwave leri ve direk swf dosyalarını acamıyor, o direk opera'nın desteklemedigi birsey mi yoksa ben mi beceremedim yine...

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 22:35 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...