Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Yaratıcı bi fikri olan var mı. Her fikre açığım. Ne zor şey ya karşı cinsten birine hediye almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bi yere götür anneni,yemek yiyin beraber,çiçek al ?bunlar geliyor aklıma,über bir şeye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ya yıllardır güzel bi jest yapamıyorum, şaşırsın istiyorum kadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Şu kadarcık bişiy alabilirsin [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:04 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Önceden baska bir topikte de yazmistim sanirim. 2 sene önce uzunlugu 120 cm olan bir cerceve alip icine de anne-cocuk iliskisini iyi anlatan bir resim bulup koymustum. Caktirmadan paket yapip, masanin kenarina birakmistim, cok sevinmisti:) Bence hediyenin büyüklügü önemli degil ne anlam ifade ettigi önemli. Bu asagidakiydi resim, sen de böyle anlamli bir resim bulabilirsen, böyle yap derim. Hmm bir de kurlar olur ya, dinlenmek icin falan fistik. öyle yerlere yollayabilirsin bir haftasonu. hic olmadi, güzellik veya bakim salonundan birseyler ayarla; masaj, cilt bakimi türü birseyler. Anneler sever öyle seyleri, genelde kosturmaktan fazla bitkin düsüyorlar. Kaldi ki cok yorulmayan bir annen olsa da yine de hosuna gidecektir. Bir de babanla ikisine sevdikleri bir grubun konser biletlerini alabilirsin. ehi ya da sey yap, kafana fiyonk bagla ''anne bugün seninim, istedigini yapabilirsin '' de :P [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 oncedende gormustum,simdi gorunce gene gulumsetti o fotoğraf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 c.tesi günü annemin d.günüydü.gerçekten işin zor kolay gelsin :D.ben okuldan 1-2 kız arkadaşla gittim onlar bilir diye hiçbiri işe yaramadı alamadım bişiler.ertesi gün ablamla çıktım artık gittim bi yüzükle küpe aldım.ama baya bi pahalıya patladı bana :D.kenarda az birikmiş param vardı gitti hepsi :D.yüzük küpe kolye tarzı bişiler alabilirsin kısacası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ÖPÜCÜK!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @redogski:ulan bana da bi mesajını esirgiyorsun be ,konuşuosun bi de lak lak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sen sevgini belli et de.. o her sekilde mutlu olur bence : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bol bol çikolata ile kutladım bi arkadaşın tavsiyesi üzerine =) Hasta 2 gündür o yüzden pek kalkamıyo. Asıl sürprizi iş arkadaşları yaptı 1 minibüs gelmişler. Bi geldim eve höh :D takım elbiseli müdür amcalar falan gelmiş. Kokteyl tadında geçti lol. Ağaç getirmişler hediye , kocaman lan bildiğin süs çamı. öyle işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 güzelmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tektaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @malik:abi yazmaya üşendim ondan :D. @syn:bana bi tektaş alsana para bolsa :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ben anamı kolumda sevgilim kerpekefkene götürüyom. Pembe kayalıklara bakıcaz mutlu olcak =) (hayaliydi de..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar