Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Cookingi örendim 300-375 olacak şekilde ama yeni reçeteleri alabileceğim veya öğrenebileceğim birilerini bulamadım. Yerini bilen var mı? Ve fishing 300+ trainer nerde? Alliance için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 edit = yanlislik oldu [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:49 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 300 + trainer değil kitap abso, oda horde için thralmarda chef diye bi eleman var inn de orda ali içinde honor holddadır dolan oralarda recipe de var o elemanda bide cooking q ları var onlarla alınan recipler var öle 375 oluyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 http://www.wowhead.com/?item=27736 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bağkur dan drop oluyor o reçeteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ok saolun buldum yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 oh ne guzel keske bizim realm de acık olsa da biz de bulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar