BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Merhaba bir fotoğraf makinesi almak istiyorum ama pek anlamadığım için karar veremiyorum =) . Öncelikle seminerlerde çekim yapıcağım için ve sanırım ilerde doğumlara girip çekim yapacağım için yüksek çözünürlü kaliteli bir şey olsun istiyorum. Karanlık ortamlarda iyi çekim yapsın ve zoom durumu iyi olsun =) . Araştırma yapıp bulduklarım bunlar : Fuji s600fd Fuji s7000 Canon Powershot s3 IS bunlardan birini alabilirim sanırım. Fiyatıda pek uçuk olmadan tavsiye edebileceğiniz digital makineler var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hangi türk insanı bir erkeği karısının doğumuna sokar ? [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Fujifilm'lere pek guvenemiyorum sahsen, seceneklerin bunlarsa Canon'u tercih et bence. Canon'a alternatif olarak Panasonic'in FZ serisine bakmani tavsiye ederim. Compact kameralar icinde FZ20 zirvelerdeydi zamaninda, 12x zoom da hosuna gider herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 fuji 6500fd iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 illa tersi değil mi? illa tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 isretalli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar