Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG Chocolate


Quardon

Öne çıkan mesajlar

Şahsen ben pek memnun olduğumu söyleyemem tip, boyut, ağırlık olarak söyleyecek söz yok ancak telefonun dokunmatik ekranı ara sıra kendi kendine takılıyor ve bu beni sinir ediyor. Belki bana sorunlu bir model gelmiştir bilemiyeceğim ancak bi kaç arkadaşımdan da bu sorunu duyunca iyice şüphelenmeye başladım.

Ayrıca telefonu aldıktan 2 ay sonra 200 milyon ucuzlaması nefret etmem için yeterli bir sebep :). herşeye rağmen şu anki fiyatını hakeden bir telefon olduğunu söyleyebilriim

EDİT: Ayrıca kutu içeriği çok iyi olan bir alet. Koruma kılıfı, 2. bir bataryası, bataryayı içine koyup şarj edebileceğimiz normal şarj aparatından ayrı bir zımbırtı, kulaklık vs.

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:43 tarihinde, onurf tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LG telefon yapmasın bence, televizyon, monitör falan güzel onların.
Yani alınmaz.

O modeli alacağına, samsung e900 al eminim daha güzel olacaktır.
E900 kullandım onun için emin konusuyorum.

ahanda linkini vereyim e900'ü en ucuza istedigin siteden alabilirsin.
http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+e900&altlimit=&ustlimit=
incele ve karşılaştır derim.

edit: hatta ve hatta aşağıdaki vereceğim linkte e900 480 ytl, kaçırma derim. ben zamanında 800 ytl'e almıştım e900'ü :)
şimdi tekrar almayı düşünüyorum bu fiyatı görünce.
http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=E900-BLACK
birde eklemeden edemeyeceğim. lg telefonların hepsinin menüsünde pixel noktaları cok belirgin (ilk cıkan renkli ekran nokia 3510i kullanıyorsun gibi oluyor) e900'de böyle birşey yok, zaten samsung'un kalitesi tartışılmaz grafik bakımından görsellik bakımından ve tasarım bakımından muhteşem bir alet.

özellik bakımından ve tasarım bakımından hangisi güzel sen karar ver






[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 00:58 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lg almaaaaaa!!1111 :)

bir hata yaptım..ve lg çaklıt aldım

alanlara sordum.danıştım.herkeste bi sorun var.cok hassas aşırı dokunmatik.yukardaki telefon gibi degil.onun dokunmatigi o kadar hassas degil.ama lg surekli konusan msg ceken bi insansan.yani kapak surekli açılıp kapancaksa telefon cabuk bozuluo.bide dokunmatik diye bilerek bütün tuşlara basan arkadaşların varsa iptal direk

evet bir hata yaptım ve lg aldım.2 ay sora pert oldu.ekran bozuldu ki hayatımda ilk defa telefonum bozuldu cok iyi bakarım.renkler gitti.anlicagin cabuk bozuluo alma sakın.lg bana dava açabilir ama almayın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 Telefonada Sahibim ve Hayatımda Yaptıgım En Buyuk Hata Dıyebılırım. Gorunus , Tasarım Olarak Cok Guzeller Onun Dışında Yalan :) Bırton Hatası Var Musahıt Oldugum Bır Zaman Yazarım Tavsıyem Almaman Yonunde Olur :)



[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:32 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gecen yaz Ingiltere'den almistim. 3 ay once elimden yere dustu ve bozuldu. Daha once de yazilimsal sorunlar olmustu. Sonuc olarak telefon goruntu olarak cok guzel olabilir ama islevsellik ve saglamlik acisindan cok kotu bir telefon. Cevremde kullanan insanlardan da memnun olaniyla karsilasmadim daha.
Birde dokunmatik olayi cok guzel birsey degil bence. Eger islemleri hizli hizli yapmak istiyorsaniz, kesinlikle tercih etmemelisiniz. Normal tusun algilama suresiyle dokunmatik tusun algilama suresi arasinda cok fark var. Ben ozellikle mesaj yazarken cok yakınıyordum bu yuzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çukulatayı bilmem de geçende bimeks'te bakınırken en dandik LG olan KG200'ü gördüm, normalde 275 yetele iken anneler günü indirimiyle 220 olmuş, yanında 512mb da micro sd veriyorlardı, mp3, video, 1.3 mp kamera neyin hede hodo güzeldi kaptım hemen. özetle bu fiyat aralığının kralını aldım sanırım, şimdilik memnunum bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...