Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesajı listendekilere gönderirmisin. 1 haftalık BEBEK için acil B RH negatif kan aranmaktadır İSTANBUL Siyami Ersek bölümü yoğun bakımda yatmakta olan baba adı etin Sağır. Bağış yapamasanda listendekilere acil gönderir misin aynı kana sahip olanlardan birileri yetişebilir umarım Tel : 0538 305 59 67 çok acil MSN'de arkadaşım yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çok zor kanlar ya offf çok kötü ya acil şifalar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 saol eagle up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Arkadaşlar bu mesaj bana bursa için geldi aynı telefon, iletime yazmıştım izmir ve antalyada da aynı muhabbet dönüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Demekki spam mailden kazanç elde etmek isteyenlerin, mail toplama girişimlerinin bir parçası. Zaten ben böyle şeylere, mesajı, olayda geçen şahsın bir yakını ya da tanıdığı atmadığı sürece inanmıyorum. Bir de telefon numarası koyuyolar ki, zaten kimse aramaz, inandırıcılığımız artar, bu arada da paranın dibine vururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 vay şerefsizler banada MSN'den geldi arkadaşım yazdı bende yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 fake oluyor bunlar genelde diyecektim ben de tam..direk tanımıyorsanız boşa heyecan yapmayın bence bu tarz şeylerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 fake miş madem o zaman kitleyelim konuyu. okunmasında sakınca yok en azından uyarı mahiyetinde fikir edinir insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar