Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bi forumda zyxel için port açmayı buldum. Dün 192.168.1.1 adresine giriyordu modem ayarları için ama şimdi girmiyo. 192.168.1.2 -3-4-5 denedim hiçbirine girmiyor aynı sorunla karşılaşanlar varsa çözümü söyleyebilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 portforward.com resimli anlatım geniş ürün yelpazesi ile :) http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Oha be o neymiş öle ingilizcem amatör olduğu halde bile anladım. not: yanlız Ragnar ben 192.168.1.1 giremiyorum ki. Oraya girsem zaten bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Torrentle DL yapmak bana haram galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 giremiyorum derken sayfamı açılmıyor yada sayfa açılıyorda user passmı kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Sayfa açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 başlattan çalıştıra gelip cmd yazarak command promt'u açarak ipconfig yazıp varsayılan ağ geçidine bir bak modemin ipsi varsayılan ağ geçididir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben mi aptalım bilgisayar mı bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ağbağlantılarıma gelip ordan bağlantıyı tıklayarak destek bölümünden bak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Burayı demiyosan bana aptalsın diyebilirsin Destek şeyisini göremedim edik: buldum [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:50 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 192.168.0.1 veya 10.0.0.1 dene belki olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 estafurullah aptal nedemek kardeşim :) olabilir insanlık hali. yerel ağ bağlantısını 2 tıklayıp açtığında yukarda sağda çıkar destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Absolut olmadı ama yinede teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 abso abi sen network olayına fena sardın : ortak bi isp felan açsakmı :) isim hazır ABSONAR LTD neyse konuya dönelim şimdi modemin ip si 192.168.1.2 bazen modemlerde remote panel portu 80 yerine 8080 olabiliyor. birde http://192.168.1.2:8080 dene bakalım [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:54 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben bugün bu torrent işini çözemessem Lostuda izleyemem izleyemessem merakdan çatlar ölürüm kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 lost s b kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sezon 2 bölüm hepsi 1. bölümde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 çok şanslısın http linkleri yayınladım 1 saat önce http://forum.paticik.com/konu.php?id=181126 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Allahımm ağlamak istiyorum. Ragnar sana ne diyim ya allah binbir kere razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Pluton Aynı modem bende de vardı. (hala var ama 1-2 güne kadar iade edicem) Modemin arkasından bütün ethernet kablolarını çıkart. Modeme reset at. Sonra remote adresine bağlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 [spo] [/spo]Portu burdan mı acıcaz? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 evet. tcp ve udp olarak 2 tane kayıt aç sonra saveleyip rebootla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ne yazıcam tam olarak xD ? warcraft 3TFT için .Gameplayde "game port: 6112" yazıyor Host IP Adress ne yazacam ve Public'le Private aynı mı yazıcam ? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:45 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 zyxel markası bana cok komik geliyor ziksel diye okuduğumda hep. geberit gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar