LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya şimdi karaker transfer ettiğimizde olay nasıl oluyor? neleri kaybediyoruz? para filan kalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kadro burada herkes pusudan izliyo dmek olayları paticikin nufusu bile eclipse den fazla. şimdi karakteri trasnfer ettiğimizde üstümüzdeki itemlar transfer oluyodu en son hatırladığımda ama hiç şu evleri pack yapma olayı geldikten sonra ne hale geldi bilmiyorum eger oleyse ote beriyi evlere doldurup evi pack yapıp inventorye alaraktan server transferi yapılabilir gibi bu arada oynayanlar sölesin nasıl bu aralar pve contenti loot table güncellendimi craft işi noldu decay i getirebildiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 wowish epix ler geldimi oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 nevar ne yok. evleri falan tası tarağı toplayıp chimeraya transfermi olacağız :P Aceh wow u da bırakırsak o zaman kafayı yerim. Bak bugün 1 aylık sürem doluyor. iyi düşün taşın. olm milleti zengin ettiğimiz yeter ! anladın sen onu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 decay yok malesef, armorsmith ve weaponsmith olmus durumda. ozellikle cube silahlari sagolsun, WS nin ruhuna el fatiha, hic sansi yok, armor ise can cekismede. sadece en kaliteli armor uretimleri satabiliyor. chef, tailor, arch, droid ve ship hala is yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 artchitect, tailor, droid, ship babalar gibi catir catir satis yapiyor valla. hatta bazaar vendorlardan bile hareketli. ortalarda olmayan ufak uretimlerden gecede 50k gibi rakamlari daha comezken kazanabiliyorsunuz. daha level 15-20 uretici iken. kimsenin uretmedigi kitlik cekilen urunler var. birde milleti evi susleyeyim olayi almis, o yonde her uretim satiyor. decay olmadigi icin birikim arttigindan oyun bu yonde zenginlesiyor. craftera hala ekmek var yani, WS den uzak durun yeter. AS biraz is yapiyor hala newbie ler geldigi surece. WS olmus durumda. [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 11:06 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ana kim varmış burda o.O yaşlı kurt namessar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 hehe selam guru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 gecede 50k diyorum ama isi bilirseniz :P bende anlatmam, ona gore :P bisi satamayip batarsaniz kufretmeyin bana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gecede 50 k mi :) ben oynarken 70 milyon credim vardi para kasmayi baya zorlastimislar anlasilan missonlarla kasiyordum ben parayi hic para sorun olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hey canım günler be necrosisi iki kişi indirioduk bir o instance bir bu instance girdik mi 6-7 sefer keserdik, 2 bane bir dunya bellebullah efendim bir dunya da silah duserdi bane leri satardık 10 kagıttan 500k ya bellebullah deedleri silahlar 2-3 milyon ulubatla 300 milyona yakın kredimiz vardı kalsak milyarderdik şimdi ama para bizim için önemli olay değildi parayı güya pvp rank açılınca adam gibi uber tiemları attachleri almak için kullanacaktık, yanarım da yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben pre-cu publish 6 civari oyunu biraktigim icin gecede 50k benim icin iyi para. bir de sadece level 23 artizan oldugunu ve donuna kadar eclipse te birakip sifirdan basladigini dusunursen cok iyi para. decay olmadigindan fiyatlar ucuz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 /yell nerdesiniz bre swgciler kapatıcaklar valla bu bolumu hic hareket yok. kimse mi oynamıo nedir oynayanlar yazsın soyle boyle die, hatta oyuna bk atanlar da durmasın yazsın yeter ki burası sessiz kalmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben bir süre chimera da takıldım. Sağolsun arkadaşlar çok yardım ettiler elbise filan verdiler. Güzelce giyindim. ( En büyük terzi Namessar) Fakat eski tad yok artık, elde edicek başarı da yok. Biraz legendary quest yaptım. Müzik bile antika gelmeye başladı. Baktım elim ikona bile gitmiyor. Yine iptal ettim hesabı. Yenisine sağlık inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 herkse sağda solda... içimiz acıyor ama. bu haliyle oynamak da daha büyük bir acı.... . . bekliyoruz sw üzerine yeni veya 2. si çıkar diye. bir umutla...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 emu cular napıo? bi ara ilgileniodun ulu sen onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yapiyorlar bir seyler .. fakat iu zamana kadar bitiremedikleri icin .. ben dahil herkes baydii. ümdimiz kalmadi.. zaten şimdi bitirselerde fazla kişinin gireceğini zannetmiyorum. anlayacağın geç kaldi onlarda. hevesim kaçtı benim.. ve herkes başka oyunlara gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bende baya takip ettim de baydı artık bi oyuna başlarsama aoc u bekler ona başlarım bu dakkadan sonra [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:10 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: yapiyorlar bir seyler .. fakat iu zamana kadar bitiremedikleri icin .. ben dahil herkes baydii. ümdimiz kalmadi.. zaten şimdi bitirselerde fazla kişinin gireceğini zannetmiyorum. anlayacağın geç kaldi onlarda. hevesim kaçtı benim.. ve herkes başka oyunlara gitti.. sağ duyulu olalım destekleyelim adamlar uğraşıyorlar , ellerinde milyon dolarlar , karınları tok , kendi yazdıkları kodun server kodunu yazmaya uğraşmıyorlar ellerinde hiçbirşey yok iken şu hale getirdiler bu hafta gruplar ve grup chat eklendi oyuna evet yavaş gidiyor , ama baydık artık bu işten bi cacık olacak yok demek bence yanlış. Sonutça para verip beklediğimiz birşey değil ki hemen karşılığını alalım. Adamlar yapacağız dediler swgemu sitesinde yeni bir update bölümü açıldı , günlük ne yaptıklarını artık yazmaya başladılar. core 3 tc ye girerseniz bayağı birşeyin geldiğini görürsünüz. şu anda bitse 15k üzerinde kullanıcı abanacak. insanlar unuttu , kulaktan kulağa yayılır söylentiler, swg emu bitmiş hadi oynayalım diye haydaa huydaa girişecek millet. zamana yayıldığı için vakit alıyor , insanlar sürekli irc kanalında adamların neyi eklediğini görmeyi beklemek yerine bırakıyor işine gücüne bakıyor , 2 ayda bir kontrol ediyor. (oyuna şunu bunu ekledik , bakın gruplar eklendi dendiği zaman aa ne varki zaten gruplar hazır var , neyini ekliyorlar ? bariz bacak bacak üstüne atmış dalga geçiyor gibi gelebilir. bunu bir insanın yazdığı bir yazıyı tersten okuyup o an neler düşündüğünü anlamaya benziyor bu. swg yi tersten açıp gruplar böyle çalışıyor ama nası bunu çalıştırırız , adamlar böyle birşey yazmışlar bunu böyle yazmalarının nedeni ne , biz nası düşünsek de onların düşündüğü şeyi çalıştırsak mantığı ile işliyor. işler böyle ilerleyince bi entertainer animasyonunun doğru çalışmasını sağlamak için 2 3 gün başından kalkmıyorlar. geçen gün update sayfasında grupları eklemeye çalışıyorum diye kasan bi developer vardı , üzüldüm çocuğa , kastım kastım yapamadım sora arkadaşım yardım ettim oldu hehe diye seviniyordu . projelerini bırakmış değiller , okul ve swg emu üzerinde çalışıyor arkadaşlar bence aklınızda hemen bitirmeyin uğraşmıyolar yapmıyorlar diye , gerçekten zor iş.) hele bi bitsin , girip girmeyeceğimizi öyle tartışalım =) p.s : özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 swg bayar mı delimisiniz yahu. bekleriz biz 50 yaşımda aynı sistem oyun gelsin gene oynarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Herkese selamlar Çifter çifter nerflere, evlerimin yerlerine başka evler kurulmuş olmasına rağmen geri dönmekte istikrarım tamdı, resmen yeniden başladım :D Tabii özellikle npc lerin insafsızlık raddesinde güçlendirilmiş olması kısa bir şok etkisi yaratmış olsa da oyunun ilerlediği yönden memnunum. Bence arkadaşların bu başlık altında dediği gibi, artık swg emu çıksa nolur, çıkmasa nolur. Zaten az buz bir kitle var, swg emu ile bunu daha da aza indirmeye gerek kesinlikle yok, ben 2 günde alıştıysam herkes alışmıştır oyunun bu haline heh.. agida ve atilla ile konuştum oyun içi, etrafta sayıca pek az olmadımızı söylediler, hiç olmazsa bir umut dedim. Bu arada zanak ında aklını çelip ikna ettim oynamaya o da aramıza döndü. Ne diyeyim, herşeye rağmen pek de kötü değil ;) Bu arada yakın bir zamanda mando armor işini halletmek için dwb run yapmayı düşünüyorum ama bu zorlukta değer mi değmez mi artık bilmiyorum, yardım etmek isteyen olursa her zaman /tell qaja ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ben de nerede bu nie artık her daim online değil diorum. SWG'de oynuosun yane? Bravo valla. :D. Neyse gece 23:00 den sonra benimsin :* [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, S_burti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bir ara girip baktım NGE den sonra, npc lerle ugrasmak zorlaşmış ama şu varki iğne atsan yere düşmeyecek olan coronette bir allahın kuluna rastlamadım tatoine gittigimde ise ortamdaki tek jedi olmayan karakterin ben oldugumu farkettim. Basta yapılması gereken seyleri cok gec uyguladılar iş işten geçti artık. Lucas SWG2 ( Aka Kotor online ) için başka firmalarla anlaşıyor ( büyük olasılıkla Bioware) artık SOE den zaten umidi kestik, swgemu beklemek yerine swg2 yi beklemeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bu kotor mmo su ile ilgili daha detaylı bilgi için 'Kotor MMO' threadine göz at NPC lerin sağlamlaştırılması konusunda 1-2 bişiler araştırdım, dev. lardan biri bir online röportajda bir oyuncunun bu konu ile ilgili sorusuna, "oyunun zorluğundan memnunuz" diye cevap veriyor ki bu da eski mustafar quest sololamalarına tek elle yapılan dwb run larına hepten veda demek oluyor.. geçen gün yeni reb theme parka bakim dedim 2 tane cl 85 elite st tarafından kesilince koy gitsin dedim vazgeçtim.. jonq un bahsettiği coronetin kalabalık hali zaten CU ile beraber yokolup gitmişti zira herkes dant MO ya ortam bağlamıştı. şimdi coronet, mos eisley gibi şehirlerde bu kalabalığın yerini kredi satıcıları aldı. Jedi konusundaki gözlemine de katılıyorum ama jedi resmen en güçlü solo class olma özelliğini korudukça adamlar napsın, ben de nge nin geleceni 2 gün önceden duymasam bende elder jedi olur premium pearl leri stoklardım zira akıllıca olurdu. Hoş bh olarak durumumdan memnunum, (hele ki yeni publish le gelen strikethrough ve heal kesme olaylarınında pekiştirmesiyle) ama jedi kesmek kim ne derse desin KASIYOR =) SWGEMU umut vaadeden bir proje ama tohumu yeşerse bile ürün emeğe değmez herkes jedi oldukça. açıkçası pre-CU guardian ların yapabildiklerini gördükten sonra ben jedi dışı başka birşey olmam heh.. yinede meraklısı için Arkansis inde öngördüğü gibi bir tür kurtuluş beklentisi olarak sayılabilir Genelde bu aylarda MMO larda server popülasyonları normalin üstüne çıkar, ne de olsa millet tatilde, o yüzden bu aylardaki topluluğun tadını çıkaralım derim ben. Hadi zaman bol bol pvp zamanıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Burak burdaki Lucretia soul değil sanırım. Nick benzerliği olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar