Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkes nerede ?

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Nerde isek oranın adını yazalım ve bağlantıyı kaybetmeyelim. Bir şekilde yolu swg den geçen bir yerde buluşuruz. (tabiki swg de. emu veya.. herhangi bir şekilde)

Aceh ve ben Wow dayız..
Server ismini unuttum yazarım (yeni başladım)

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:56 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ve bazı arkadaşlar döndük oyuna .. şu an hepimiz Europe-Chimera dayız .. gördüğüm kadarı ile en iyi ping ve popülasyon burada .. Emu dışında nornal swg serverında oynayanlar varsa burada haberleşiyoruz son gelişmeler vs. hakkında ;

http://www.ihtyr.com/forum/viewtopic.php?t=1298
Sosyal ağlarda paylaş

ihtyr'lar, chimaera'ya girmişsiniz de nüfus şu anda en yüksek orda mı ki?

bria boş olamaz ya her zaman en dolu bria'ydı. karakter yaratma ekranından doluluklara bakıp bi screenshot gönderir misiniz?

ihtyr'ların forumunu okuyup gaza geldim,
http://www.ihtyr.com/forum/viewtopic.php?t=1298
ben de önümüzdeki aylarda dönebilirim. eski tayfanın toplandığı hangi sunucu olursa orda char açar, arada girerim, ama daha çok en dolu server hangisiyse ona girerim

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:54 tarihinde, MrBomb tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim nick muhendis, eclipse hakkaten inanilmaz bos su an ben daha avrupa serverlari online olmadan baslamiştim o zmnlar eclipse unoffical europe serveriydi o acidan gündüzleride dolu olurdu ama su siralar gece belli bi saate kadar hakikaten oyunda 5-10 tane adam görüyorum. serverlari merge etseler inanilmaz güzel olur :).
Sosyal ağlarda paylaş

Serverleri birleştirseler... ,
populasyon artması gerekiyor zevk vermesi için.
-
Oynanabilmesi için gündüz bile birçeok kişinin olması gerek. Yeni caveler, giriş zor olacak. İyi itemler çıkacak. Decay olacak :(( :( .(
Soe ye ... ....... .. . . .
* Olması gereken çok şey var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ihtyr'lar, chimaera'ya girmişsiniz de nüfus şu anda en yüksek orda mı ki?

Ben hemen hemen bütün serverlarda karakter yaratıp bir 10-15 gün dolandım .. Chimera en kalabalık server ..

Nedenide var .. sordum oynayanlara 3-4 server daki herkes bütün karakterlerini buraya transfer ettirmiş .. hangi saatte girsem ortalık adam dolu oluyor ..

Eclipse vs. çöl gibi ıssız .
Sosyal ağlarda paylaş

khas abi eger gcw pointten bahsediosan, combatant ol npc kes. kestiin npclerle aranda cok lvl farkı olmamalı ama eger 90san gidip 80-90 arası npcler kes mesela. normal npclerden 5 (3 de olabilir hatırlamıorm) elite olanlardan 10 gcw point alıosn. restussta halledebilirsin en kolay yoldan. ayrıca pvp yapınca da karsındaki adama ne kdr dmg verdiine ve rutbene gore gcw point alıosn aklında bulunsn =)
Sosyal ağlarda paylaş

eclipse den hayır gelmez bu oyunda
geçen ay accountu açtım tekrar bir girip bakayım dedim, yahu tamam bazı şeyler düzenlemişler de (düzeletmişler dediğim eski haline getirmişler siz anlayın artık) etrafta adam yok oynayacak.
ekonomi yerlerde sürünüyo hala, önceden sıkı bir swg oyuncusuyken wow oynayanlarla dalga geçerdim, bin kere söylüyorum eğer swg konspetini blizzard yapsaydı şimdi hepimiz işi gücü hanımı falan bırakmış sabah akşam swg de oynuyor olurduk, ama icari olarak düşününce ortalığa bir swg 2 ya da kotor tarzı bir oyun kesinlikle çıkacaktır ama 2010 u bulur bugün duyursalar
emu güzel olay combat işi bence tamam kendi serverimizi kurma işi de tamam maddi manevi destekleriz ama kitle önemli bu işte, sıkı bir oyuncu kitlesi bulmalıyız, orta yaş ağırlıklı falan, yoksa 100 tane adam olacaz serverda neye yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum. KOTOR veya SWG2 olmadan olmayacak gibi. EMU cular işi sıkıya almazlarsa...
-------------------------------------------

Not: 2008 de swg2 çıkacak. NGE çıktığı zamanlarda olacağını söylemişlerdi. Öyle hatırlıyorum.
Bu arada bekar adama hanım boşamak kolaydır :P

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:16 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chimera da kac turksunuz? turkleri gectim genel populasyon nasl? eclipse de restussta bile 5-10 kisi oluo genelde, eger iyiyse cidden gelicem oraya

valla bizim grup 5 kişi filan . Gezinirken ortalıkta bir 10-15 kişi gördüm konuştum .. bir kısmı ekşisözlük ten bir kısmı level'dan ..

Bütün şehirleri dolanamadım ( Paso Mos Eisley deyim bu ara ) ama daha önce dediğim gibi 2-3 server olduğu gibi buraya transfer olduğundan en kalabalık yer Chimera .. Mos Eisley de sadece cantina da 36 kişi vardı dün gece .

Aç bir karakter bak madem account'un açık denemek için ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...