maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Nerde isek oranın adını yazalım ve bağlantıyı kaybetmeyelim. Bir şekilde yolu swg den geçen bir yerde buluşuruz. (tabiki swg de. emu veya.. herhangi bir şekilde) Aceh ve ben Wow dayız.. Server ismini unuttum yazarım (yeni başladım) [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:56 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 swg - eclipse =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ÖSS'deyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben ve bazı arkadaşlar döndük oyuna .. şu an hepimiz Europe-Chimera dayız .. gördüğüm kadarı ile en iyi ping ve popülasyon burada .. Emu dışında nornal swg serverında oynayanlar varsa burada haberleşiyoruz son gelişmeler vs. hakkında ; http://www.ihtyr.com/forum/viewtopic.php?t=1298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eclipse i biraktik, chimera da sifirdan basladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bakarsınız bi dönüş yaparım yazın..ama infinitydeki karaktere devam ederim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 valla biraaz önce başladım tekrar oyuna eclipse deyim yine. bakalım alışmaya çalışıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 su an acc um aktif (eclipse), expansionlar yok eski usul missionlari yapmak baydi ev mev döşeyip, uzay missionlari kasıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 oh oh khas da gelmis, enginar snn ign nedir? bnde giriim bu aksam ya herkes gelmis nerdeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yav bi anda acayip garipsedim olayı ama yavaş yavaş alışmaya başlıyorum bu arada şu faction puanı olayında bi gariplik var o kadar görev yapmama rağmen artmıyor. combantant ta oldum ama bi işe yaramadı. customer ticket nasıl atıcaz *utanır* unutmuşum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 eclipse cok bostu donerken. tum evlere, harvesterlara,milyonlarca credite vs ye karsin cekilmez gibi gozukuyordu. chimera kalabalikti ondan tercih ettik. hem sifirdan newbie tadi alicaz tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 peki bu aralar hangi mesleği tavsiye edersiniz? jedi lik akil kari mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ihtyr'lar, chimaera'ya girmişsiniz de nüfus şu anda en yüksek orda mı ki? bria boş olamaz ya her zaman en dolu bria'ydı. karakter yaratma ekranından doluluklara bakıp bi screenshot gönderir misiniz? ihtyr'ların forumunu okuyup gaza geldim, http://www.ihtyr.com/forum/viewtopic.php?t=1298 ben de önümüzdeki aylarda dönebilirim. eski tayfanın toplandığı hangi sunucu olursa orda char açar, arada girerim, ama daha çok en dolu server hangisiyse ona girerim [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:54 tarihinde, MrBomb tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 benim nick muhendis, eclipse hakkaten inanilmaz bos su an ben daha avrupa serverlari online olmadan baslamiştim o zmnlar eclipse unoffical europe serveriydi o acidan gündüzleride dolu olurdu ama su siralar gece belli bi saate kadar hakikaten oyunda 5-10 tane adam görüyorum. serverlari merge etseler inanilmaz güzel olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Serverleri birleştirseler... , populasyon artması gerekiyor zevk vermesi için. - Oynanabilmesi için gündüz bile birçeok kişinin olması gerek. Yeni caveler, giriş zor olacak. İyi itemler çıkacak. Decay olacak :(( :( .( Soe ye ... ....... .. . . . * Olması gereken çok şey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: ihtyr'lar, chimaera'ya girmişsiniz de nüfus şu anda en yüksek orda mı ki? Ben hemen hemen bütün serverlarda karakter yaratıp bir 10-15 gün dolandım .. Chimera en kalabalık server .. Nedenide var .. sordum oynayanlara 3-4 server daki herkes bütün karakterlerini buraya transfer ettirmiş .. hangi saatte girsem ortalık adam dolu oluyor .. Eclipse vs. çöl gibi ıssız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 khas abi eger gcw pointten bahsediosan, combatant ol npc kes. kestiin npclerle aranda cok lvl farkı olmamalı ama eger 90san gidip 80-90 arası npcler kes mesela. normal npclerden 5 (3 de olabilir hatırlamıorm) elite olanlardan 10 gcw point alıosn. restussta halledebilirsin en kolay yoldan. ayrıca pvp yapınca da karsındaki adama ne kdr dmg verdiine ve rutbene gore gcw point alıosn aklında bulunsn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 oth. şimdi olay bu mu?. gcw point ve rütbe mi? başka neler var oyundan zevk alabilmek için ? PVP olayı ne alemde. Restus a devam mı?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yok abi sdc gcw diil, ben 6 haftadır nerdeyse tek gcw point almadım. o itemlar icin fln gerekli, ama zevk icin diil. pvp var, pve var guzel, simdi beastler gelio. bn de chimeraya transfer etsem mi charı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Chimera'da TURK diye bir chat kanalı açtık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 chimera da kac turksunuz? turkleri gectim genel populasyon nasl? eclipse de restussta bile 5-10 kisi oluo genelde, eger iyiyse cidden gelicem oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 eclipse den hayır gelmez bu oyunda geçen ay accountu açtım tekrar bir girip bakayım dedim, yahu tamam bazı şeyler düzenlemişler de (düzeletmişler dediğim eski haline getirmişler siz anlayın artık) etrafta adam yok oynayacak. ekonomi yerlerde sürünüyo hala, önceden sıkı bir swg oyuncusuyken wow oynayanlarla dalga geçerdim, bin kere söylüyorum eğer swg konspetini blizzard yapsaydı şimdi hepimiz işi gücü hanımı falan bırakmış sabah akşam swg de oynuyor olurduk, ama icari olarak düşününce ortalığa bir swg 2 ya da kotor tarzı bir oyun kesinlikle çıkacaktır ama 2010 u bulur bugün duyursalar emu güzel olay combat işi bence tamam kendi serverimizi kurma işi de tamam maddi manevi destekleriz ama kitle önemli bu işte, sıkı bir oyuncu kitlesi bulmalıyız, orta yaş ağırlıklı falan, yoksa 100 tane adam olacaz serverda neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Katılıyorum. KOTOR veya SWG2 olmadan olmayacak gibi. EMU cular işi sıkıya almazlarsa... ------------------------------------------- Not: 2008 de swg2 çıkacak. NGE çıktığı zamanlarda olacağını söylemişlerdi. Öyle hatırlıyorum. Bu arada bekar adama hanım boşamak kolaydır :P [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:16 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: chimera da kac turksunuz? turkleri gectim genel populasyon nasl? eclipse de restussta bile 5-10 kisi oluo genelde, eger iyiyse cidden gelicem oraya valla bizim grup 5 kişi filan . Gezinirken ortalıkta bir 10-15 kişi gördüm konuştum .. bir kısmı ekşisözlük ten bir kısmı level'dan .. Bütün şehirleri dolanamadım ( Paso Mos Eisley deyim bu ara ) ama daha önce dediğim gibi 2-3 server olduğu gibi buraya transfer olduğundan en kalabalık yer Chimera .. Mos Eisley de sadece cantina da 36 kişi vardı dün gece . Aç bir karakter bak madem account'un açık denemek için .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar