BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 benide gezdirebilir sen gelmessen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Anlaşalım Ben seni gezdireyim, sonra fıstık beni gezdirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 beni fıstık gezdirecek.. gece de eğlenmeye çıkacaz... katılmak isteyen olursa bekleriz ama damsız almıyoruz biline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 şöyle yapalım...fıstık seni gezdirsin akşam eğlenceye giderken fıstıkla ben girim...sen geri dön ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben geri dönmeyecem ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kapıda korumalarla takılırsın sende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 o kız yüzünden korumalarla takılmak zorunda kalan sen olursun emin ol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 oh no pls bab the kenk...=Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sinav nerdeymis, ogrendin mi gidecegin yeri aluu!? ^^ kolay gelsin, gitmemezlik etme. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:00 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Oper madem bayandın neden söylemedin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 assdfs sınava gitmedim. yalnız ordaki kız da kızdı bana niye gelmedin yakışıklı diye... dur ben sana başka yakışıklı bulurum dedim.. gidip gezmek isteyen varsa mesaj atsın telefonunu vereyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 istanbulda kimim var? Evet. İstanbul' da kimim var? 3 yaz önce tanıştığım, ah sana bir aşık olsam dediğim,akabinde diğer yaz aşık olduğum, muhteşem bir yaz geçirdiğim, Allah ın belası dilimin hatasıyıla onu terk ettiğim, ardından arkasında köpek olduğum, geceler gündüzlere yapışmış, bir benim gözyaşlarımın değişmediği zamanları yaşatan, doğum günümde onca güzelliğe rağmen, en güzelini onun mesajıyla yaşadığım, hayatımı uğrunda değiştirmeyi düşündüğüm, eli elime değdiğinde sıcaklığıyla bedenimi saran, bir bakışıyla bile güvende olduğumu hissettiren, dostum olan lanet insan sayesinde tekrar küsüştüğüm, onu unutmak için 8 ay sonra çıktığım erkek arkadaşımı duyunca; beni unutmak için sevgili bulan, fakat yine de bakıŞLARımızı birbirimize kilitlediğimiz, eski erkek arkadaşımdan ayrılınca, yenisini büyük aşkla sevdiğimi sanırken, hala unutamadığım,GOOGLE DA NİCKİNİ YAZIP NE YAPIYOR DİYE ARADIĞIM, NETTEN DERS PROGRAMINA BAKTIĞIM, DELİCE ÖZLEDİĞİM, DELİCE İHTİYACIM OLAN VE EN ÖNEMLİSİ DE BU FORUMDA BULUNAN, ONUN YAZILARINI YORUMLARINI TAKİP ETMEKLE TESELLİ BULDUĞUM canım, hayatım, kalbimi acıtan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 vaov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ahanda aksiyon !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ekmek koş lan acil koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Toplaşın olay var Aha buraya yazıyorum 1-2 güne bu konunun da boku çıkacak 20. sayfayı bulacak [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:15 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Oha juliet gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bunun sahibi kimse çıksın ortaya kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gokusuna doyamadıgımmm sıcaklıgıyla kışın ısındıgımmmmmm bagrıma basıpta gucakladıgımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Oper madem bayandın neden söylemedin abi. rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hahahahha black koptummmmmmmmm yaa süpersin :D Duratonnn sana da ayrı koptuuuummm wallahiii. ah ah bu kopmak benim kaderim mi ne? yazıyı yazdığım kişiden de koptumm ya da kopamadımm, aman bilemiyorum işte; sonuçta kopan bişiler var mı ? evet. pişman mıyım ? hayır. yine olsa yapar mıyım? evet. eee operinde dediii gibi: içimde patlıcağına... :P [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 22:39 tarihinde, tipitip tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar