Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 eskilerden kalmış bisürü video düştü tayyplerin 'değişmeden' önceki fikirlerini kustukları. ama her tarafa dağılmış durumdalar forumda. rica etsem biri buraya toplayıverebilir mi. bilgisyara kaydedicem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bu daha yeni koyulmuştu konudışında, eh koyuyim şimdiden Karışmasın: Videonun başlığı: egemenlik kayıtsız şartsız allahındır http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c Videodan inciler: "Hem laik hem müslüman olunmaz, ya müslüman olucaksın ya laik!" "Adamlar ayık kafayla hazırlamıyolar bunu sarhoş kafayla hazırlıyorlar! (Anayasadan bahsediyor)" [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:32 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu videoyu acaba haber bültenlerinde gösterdiler mi ben göremedim ama gösterilmediyse neden gösterilmiyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Harbiden ya. Haber bülteninde gösterilmediyse mail çekecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 türk askerine kelle dediği video yu aradım ama hepsini kaldırmışlar bi ara sanki youtube da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yukardaki linke tıkladığımda açılmadı..bende youtube'a girmeyi denedim bu seferde karşıma şu yazı çıktı.. " Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. sozluk.sourtimes.org internet sitesi T.C. Eyüp 3.Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 12.04.2007 tarih ve 2007/43 sayılı kararı gereği erişimi engellenmiştir." ya bişiler oldu ve ben kaçırdım.ya da sadece bana özel bi engelleme kararı bu...nooldu yauw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 terörist'e sayın, şehitlere kelle dediği link. 15 saniye dinleseniz yeter. http://www.youtube.com/watch?v=Rk6zfGPsPx8 [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:36 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar