Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polenler imdattt

gellidus

Öne çıkan mesajlar

benım toza polene ve benzerı seylere alerjım wardı.

20-30 kere hapşururdum gözlerim kaşınır burnum akardı gözlerim ufacık olurdu kaşıyınca. kesinlikle uyuyamazdım. 20 - 30 kere hapşrnca zaten burnun cok garip oluyo.

3-4 sene belli aylarda çekttim bunu. 1-2 ay sürdü. yazları genelde. sonra doktora gittim. ßu alerjı ılerlerse ölüme kadar gider falan dedi profesör herif. 359348 tane iğne yapti sonunda buldu ıgneyi. 5 sene aynı iğneyi kullancaksın dedi. 3 ay falan kullandım bıraktım her hafta aşı yemek sıkıyodu ınsanı. smdı yıne basladı. yine aşıya devam edicem :S aşı varken ıstedıgın kadar polen arasına gir bi cacık olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o profesörün yaptığı bilimi...
Mikrobiyologlar, hangi mikroba hangi antibiyotiğin iyi geldiğini laboratuvar ortamında incelerler. Gidipte hastaya tüm antibiyotikleri verip, acaba hangisi iyileştiricek mikrobu gibi bir mantık, yani deneme-yanılma mantığı, profesör olacak o adamın şimdiye kadar boşuna okuduğunun göstergesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

mike, deri testinden gayrı adamın yaptığını söylediğin şey gerçekten "hmm bu ilaç olucak mı, ha bu da olmadı tüh" gibi bişeyse adam öküzmüş eheh. önce devlet hastanesinde sonra özel doktorda alerjik astım tedavisine başlamıştım ben, ikisinde de ilk yapılan şey deri testiydi, senin profesör fazla lego oynamış heralde, deneme yanılma filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...