gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Evet polenler yavas yavas ortaya cikmaya basladi.. Aslinda bugun hic gormedim ama gozum yasarmaya burnum akmaya basladi durup dururken.. yani kisacasi alerjim var bunun icin bir ilac fln varmidir.. 10-15 gun boyunca aci cekmemi engelleyecek herhangi bir tavsiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hyr kaderimiz aynı. ayrıca bende sinüzit + alerji double combosu var. saçım da hafif uzun, bu polenli mevsimde başım ıslak çıktığımı bi düşün. sonra neler hissedebileceğimi, duygularımı, arzularımı, aşk, ihtiras, ihanet =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Atakhan at kendini aşağıya abi, belki 2-3 gün daha fazla yaşarım diye heveslenme, hadi bakiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Xyzal vb ilaçlar alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben 5 gundur yamulmuş durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 dishoprol kullanıyorum kesin çözüm.ama hareket etmiyince acayip uyku getiriyor.oturduğun yerde gidiyorsun söyliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 benım toza polene ve benzerı seylere alerjım wardı. 20-30 kere hapşururdum gözlerim kaşınır burnum akardı gözlerim ufacık olurdu kaşıyınca. kesinlikle uyuyamazdım. 20 - 30 kere hapşrnca zaten burnun cok garip oluyo. 3-4 sene belli aylarda çekttim bunu. 1-2 ay sürdü. yazları genelde. sonra doktora gittim. ßu alerjı ılerlerse ölüme kadar gider falan dedi profesör herif. 359348 tane iğne yapti sonunda buldu ıgneyi. 5 sene aynı iğneyi kullancaksın dedi. 3 ay falan kullandım bıraktım her hafta aşı yemek sıkıyodu ınsanı. smdı yıne basladı. yine aşıya devam edicem :S aşı varken ıstedıgın kadar polen arasına gir bi cacık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben o profesörün yaptığı bilimi... Mikrobiyologlar, hangi mikroba hangi antibiyotiğin iyi geldiğini laboratuvar ortamında incelerler. Gidipte hastaya tüm antibiyotikleri verip, acaba hangisi iyileştiricek mikrobu gibi bir mantık, yani deneme-yanılma mantığı, profesör olacak o adamın şimdiye kadar boşuna okuduğunun göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 toza alerjim var fısfıs kullanıyorum belki polen içinde vardır fısfıs tarzı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 mike, deri testinden gayrı adamın yaptığını söylediğin şey gerçekten "hmm bu ilaç olucak mı, ha bu da olmadı tüh" gibi bişeyse adam öküzmüş eheh. önce devlet hastanesinde sonra özel doktorda alerjik astım tedavisine başlamıştım ben, ikisinde de ilk yapılan şey deri testiydi, senin profesör fazla lego oynamış heralde, deneme yanılma filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 gaz maskesi işe yarıyabilir aslında A2 tipi mi ne idi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar