Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Neşterle heykeltraşçılığın canlı beden uzerınde olanı bu resmen. Tatoo falan değil... Bariz adam kesiyor parça parça kuşbaşı gibi.. miğdem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yok lan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 çok hardcore bunlar şu artis poz vermiş lavugun karnındaki gögsündeki falan deseni sevdim hafif silik. çokta güzel örnekleri vardı bunun yabancı bi forumda başlıgı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Biz bi yerimiz kanadı mı yara izi kalcak diye korkarız adamların amacı o :) -Aman yavrum kabukla oynama izi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 abinin o ince işlemesi göze batmadi.. hatta güzel geldi de. diğerlerine koca bir "olmamış!" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yazık lan bunnara :)) Yaş ilerleyip pişman olduklarında sittiysen eski haline almaz o izler,yarıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 aslında yara izlerini düzeltiyorlar, bunlar da düzeltilir çok abartılmadıkca bence. Ne biliyim sevdim ben fikir güzel uygulama doğru yapılırsa neden olmasın. Tarzım olsa yaptırırdım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Sapık der geçerim, kesen mi neşterin altına yatan mı daha sapık o konuda bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 oh shit sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ulan, herkes mi mazoşist forumda anlamadım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 küçük bişey yapılcaksa olabilir gibi, abartmadan şöle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar