Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burs veren özel şirketler ?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Not ortalamasına ve zayıf ders olup olmamasına bakmaksızın yardım amaçlı burs verebilecek yerleri nasıl öğrenebilirim ? Ya da sizin bildiğiniz yerler var mı ?

Maddi açıdan çok zor durumdayım ve bırakın okumayı yemek bile alamayacağım yakında.

Bildiğiniz, başvurabileceğim yerler varsa yazabilir misiniz ? Çok ihtiyacım var gerçekten buna.
Sosyal ağlarda paylaş

tam bir isim veremeyeceğim ama bulunduğun ilin sanayi ve ticaret odasına gitmeni tavsiye edebilirim orada hem ildeki iyi durumlu bütün firmaları fln tanıyan adamlar vardır hem de yardımcı olabilirler diye düşünüyorum kayseride arkadaşlarım var kayserili şirketlerden burs alan,aynı şekilde izmirde fln da var yani küçük bir ihtimal belki ama adamlar milyarlar kazanıyor belki içlerinde öğrenci okutmak şerefine ermek isteyenler olabilir
onun dışında zamanını bilmiyorum ama belediyeler de burs veriyor onlara da başvurabilirsin durumun gerçekten kötüyse çağdaş yaşamı destekleme derneği yardımcı olabilir oradan da burs alan arkadaşım var gerçekten yardımcı oluyorlar

bu arada bana da burs lazım ama benim durumum o kadar kritik değil şöyle genetik araştırmalara genetik öğrencilerine burs veren tanıdık gören duyan varsa haber verirse sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

bence sanayi şirketlerinin bu bursu üniversitelerine vermeleri çok daha şık birilerine vermektense.

@leath:antep'i görseydin,kayserideki adam kayırmalar hakkında bence bir daha düşünürdün.
sanko var mesela,tanıdık şirketi iyiden iyiye,buralarda kendinin bi yerlere gelmesi de zor.zamanında kazık yemişler heralde tanımadıklarından,adamlarda illa tanıdık olsun diye bir reaksiyon belirmiş.
gerçekten çok çok iyi aile şirketlerinde(koç,sabancı gibi )bu oran biraz daha az .ama yine de onlarda da yok değil ve hep olacak bu.tanıdık almanın avantajları da ,dezavantajları da var,şirketin ya da sahibin bir dengeleyici mekanizması olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sacmalamadim

kayseride 8 sene yasamis biri olarak

kayserililer sehirlerine acaip yatirim yaparlar. Butun liseler okullar kayserili halkin zenginleri tarafindan yapilmistir.

Anlamadiginiz

kayseride universite okuyan bir istanbulluya para yardimi yapmaktansa kayseride okuyan bir kayseriliye para yardimi yapip, egitimini tamalayip kayseriye hayirli olmasini isterler. Ayni sekilde kayseri disinda okuyan ogrencilerede burs verirler. Umarim anladiniz
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda oturup kayseri icin nasil hayir yaparsin bilmiyorum, belki milletvekili olursun vs

ama o sehirde isini kurarsan o sehiri buyutursun o sehirde insanlara is as saglarsin.

bu is bu kadar buyuk

neyse zaten herkesin istanbuldan her halti yapmaya calismasi ve bu sizin istanbuldan sehrime yardim ederim mantigi yuzunden istanbul bu halde ya neyse
Sosyal ağlarda paylaş

şu söyleidklerinle

said:
sen o bursu alip gidiceksin sehrin gelisimine katkida bulunmayakcasin
said:
sehrinde universite okuyan adam

sehrinde kalir

kendi sehrinde gelistirir ne yapicaksa

şu söylediğin arasındaki farkı anla sen sonra dediklerini savun ok?
said:
Ayni sekilde kayseri disinda okuyan ogrencilerede burs verirler. Umarim anladiniz
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne demek istedigini anlamadim

kayserililer sehrin disindakilerede burs verirler, bir sekilde kayserinin gelisimine katkida bulunsun diye

ama ozu erciyes unide okuyan ogrencileri kayserili ogrencileri desteklerler , sonuca bence cok zekice

keske malatyada boyle yapsa urfada

O zaman istanbulda milyon tane sivasli malatyali gormeyiz

sehirlerini gelistirirler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...