Zopik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Selam, Not ortalamasına ve zayıf ders olup olmamasına bakmaksızın yardım amaçlı burs verebilecek yerleri nasıl öğrenebilirim ? Ya da sizin bildiğiniz yerler var mı ? Maddi açıdan çok zor durumdayım ve bırakın okumayı yemek bile alamayacağım yakında. Bildiğiniz, başvurabileceğim yerler varsa yazabilir misiniz ? Çok ihtiyacım var gerçekten buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 benim bildiğim bir yer yok ama araştırmaya başlarım ve bulursam hemen söylerim. bu arada şirket dedin, il fln önemli unsur mu? yardımlarımız yanında olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şirket açısından farketmezse benim için de farketmez il unsuru. Şu anda Çanakkale'de yaşıyorum ve okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Çağdaş yaşamı destekleme derneğini bir araştır istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tam bir isim veremeyeceğim ama bulunduğun ilin sanayi ve ticaret odasına gitmeni tavsiye edebilirim orada hem ildeki iyi durumlu bütün firmaları fln tanıyan adamlar vardır hem de yardımcı olabilirler diye düşünüyorum kayseride arkadaşlarım var kayserili şirketlerden burs alan,aynı şekilde izmirde fln da var yani küçük bir ihtimal belki ama adamlar milyarlar kazanıyor belki içlerinde öğrenci okutmak şerefine ermek isteyenler olabilir onun dışında zamanını bilmiyorum ama belediyeler de burs veriyor onlara da başvurabilirsin durumun gerçekten kötüyse çağdaş yaşamı destekleme derneği yardımcı olabilir oradan da burs alan arkadaşım var gerçekten yardımcı oluyorlar bu arada bana da burs lazım ama benim durumum o kadar kritik değil şöyle genetik araştırmalara genetik öğrencilerine burs veren tanıdık gören duyan varsa haber verirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sanayi şirketi olarak, sanko,sabancı,koç ve türk sanayi odasıyla birlikte olan şirketlere bakarsın. vakıf olarak istersen onları da söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kayseri'de okuyorum ben, bilg muh. burdaki sirketler de genellikle serefsizlik ve adam kayirma uzerine endeksli, muhtemelen orda da aynidir. Kayserililerin disinda kimseye burs vermiyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: Çağdaş yaşamı destekleme derneğini bir araştır istersen? bence de..Bu zamanda(haziran oldu sonuçta artık) sana burs bulabilecek tek yer orası olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 leath sence normal degil mi? yanibende kayserili olsam ileride sehrimde kalicak kayserili insana burs veririm sen o bursu alip gidiceksin sehrin gelisimine katkida bulunmayakcasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şehrinde üniversite okumakla şehrinin gelişimine katkı ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bence sanayi şirketlerinin bu bursu üniversitelerine vermeleri çok daha şık birilerine vermektense. @leath:antep'i görseydin,kayserideki adam kayırmalar hakkında bence bir daha düşünürdün. sanko var mesela,tanıdık şirketi iyiden iyiye,buralarda kendinin bi yerlere gelmesi de zor.zamanında kazık yemişler heralde tanımadıklarından,adamlarda illa tanıdık olsun diye bir reaksiyon belirmiş. gerçekten çok çok iyi aile şirketlerinde(koç,sabancı gibi )bu oran biraz daha az .ama yine de onlarda da yok değil ve hep olacak bu.tanıdık almanın avantajları da ,dezavantajları da var,şirketin ya da sahibin bir dengeleyici mekanizması olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sehrinde universite okuyan adam sehrinde kalir kendi sehrinde gelistirir ne yapicaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ne alaka ya?tam tersi olamıyor mu yani?sen istanbulda okuyup adana için çalışamaz mısın?Ya da tam tersi işte adanada oku gene ama gel istanbudla çalışırsın olamaz mı?saçma sapan şeyler söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 eühüe saçmaladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sacmalamadim kayseride 8 sene yasamis biri olarak kayserililer sehirlerine acaip yatirim yaparlar. Butun liseler okullar kayserili halkin zenginleri tarafindan yapilmistir. Anlamadiginiz kayseride universite okuyan bir istanbulluya para yardimi yapmaktansa kayseride okuyan bir kayseriliye para yardimi yapip, egitimini tamalayip kayseriye hayirli olmasini isterler. Ayni sekilde kayseri disinda okuyan ogrencilerede burs verirler. Umarim anladiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 istanbulda oturup kayseri icin nasil hayir yaparsin bilmiyorum, belki milletvekili olursun vs ama o sehirde isini kurarsan o sehiri buyutursun o sehirde insanlara is as saglarsin. bu is bu kadar buyuk neyse zaten herkesin istanbuldan her halti yapmaya calismasi ve bu sizin istanbuldan sehrime yardim ederim mantigi yuzunden istanbul bu halde ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bilgiler ve fikirler için teşekkürler. ÇYDD'ye durumumu anlatan bir yazı hazırlıyorum şu anda. Umarım sonuçlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 şu söyleidklerinle said: sen o bursu alip gidiceksin sehrin gelisimine katkida bulunmayakcasin said: sehrinde universite okuyan adam sehrinde kalir kendi sehrinde gelistirir ne yapicaksa şu söylediğin arasındaki farkı anla sen sonra dediklerini savun ok? said: Ayni sekilde kayseri disinda okuyan ogrencilerede burs verirler. Umarim anladiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben ne demek istedigini anlamadim kayserililer sehrin disindakilerede burs verirler, bir sekilde kayserinin gelisimine katkida bulunsun diye ama ozu erciyes unide okuyan ogrencileri kayserili ogrencileri desteklerler , sonuca bence cok zekice keske malatyada boyle yapsa urfada O zaman istanbulda milyon tane sivasli malatyali gormeyiz sehirlerini gelistirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar