Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 abi nası kalkıp gidiolar bi baksanıza http://www.youtube.com/watch?v=f6cbTkyOINM&mode=related&search= [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:36 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 harbiden oha ne vidyo ile alakalı bişey denilmiş ne link halinde sonra terazi, rep denir keps bile yookkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 e tabi buff'ı almış polisten kaçtığı için, daha koşar o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Owwwwwww 2. adamın en azından bi kolu kırık zaten şaşkınlıktan kalakalıyor baya bi süre ama polis neden o kadar bekliyor arabada? [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 17:40 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 polislerde şokta sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oha abi adam kaç takla atıo hala kalkmış kaçmaya çalışıo... oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bi an tubalıdaki yeni kavsağa benzettim cinnaha çıkan varya o. sonra polis arabasını gorunce rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 O değilde ben adamların uçuşuna güldüm nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ilk kaçan adam çok fena düşmese de fena çarpmış o da, öbür adam acayip zaten, 2 si de travma halinde oldukları için (özellikle 2.si) kaçmaya yelteniyor yoksa o halde 50 metre gider en fazla adrenalinle hehe. ilk adamı bilmiyorum o baya gider gibi :P sora iç kanamadan 2 si de baya bi gidebilirler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ilk adamın kalkıp gitmesien şok olmuşlardır herhalde. sanırım arabayla takip etmek için öle bi duraklıyolar ama taxi kıpırdamayınca tabanvaya geciyolar mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 trinity rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Öyle bir kaza yaptıktan sonra hala kaçmaya çalışan adam, polisle silahlı çatışmaya da girebilir. Ben polis olsam, ben de tereddüt ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 şahsen banada gülme geldi hele kasklı olan eleman saltolar atmış havada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kasksız eleman neyse, yine ucuz kurtulmuş da, diğeri o çılgın taklalardan sonra nereye, neden kaçar abi? Ahahaha gerizekalılar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 adamlar hırsızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar