Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 arkadaşlar gideni filan vardır kesin buralarda, biraz bilgi veren olursa seviniriz. sadece beşiktaş'ta olduğunu biliyorum. saat ücreti, sistemlerin kalitesi, yüklü olan oyunlar (en önemli olanı) v.s gibi. mesela mmorpg'lerden hangilerini bulabiliriz gittiğimizde? ya da elimde "s.t.a.l.k.e.r" ile kafeye gittiğimizde high detail'de filan oynayabiliecek miyiz?
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 En son 2 sene önce gittim, bir sürü oyun vardı. Zaten mekanın güzelliği cs oynarken, "sc var mı beyler" diye sorunca kesin bir iki adam çıkmasıydı. Nerde çokluk orda bokluk kuralının geçerli olmadığı nadir yerlerdendi. İskelenin ordaki mcdonalds'ın tam karşısında bir yerlerdeydi kime sorsan gösterir :P [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 19:22 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bide adeks 2 vardır, bulvarda daha yukarı dogru. adamlarda stalker vardır buarada %99.9 yoksa yukleyin dersin gidip alıp yuklerler eksi sozlukten daha bol bilgi bulursun aslnda
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sistemleri iyi teknik destekde iyi saatını unuttum kacaydı, oyunda va yanı bol guzeldir ben adeks 1'ri tavsiye ederim. 2Yi sevmiyorum nedese fazla. adeks 1'i tarif ediyimki sadece ona gidebil o yüzden. şimdi geldin beşitşata etrafına baktın kafanı kaldırdın , dörtyola doru yürürken böle bi dunyanın en mal anıtlarından birini gördün şekilsiz bişi, ha onun altına gectin yokuş yukarı doru bi supermarket var ona doru gittin yanındandan sağa döndün sonra yürüyüp yola geldin karşıya gectin kafasnı kaldırdın adeks nerde diyebaktın böle ücgen bi logosu var girdin binaya ve tada!
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Adeks 1 = Besıktas Barbaros Bulvarında Otobus Duraklarının Orda Tansaş Var Hemen Arkadasında Ozalıtcıler Sırasında Adeks 1 i Gorebılırsın Adeks 2 = Sımdı O Otobus Duraklarının Oldugu Yerden Karsıya Gec :) Yukarı Dogru Tırman Sırasıyla Roma Dondurmacısı , Burger King Goruceksın Doğru Yoldasın Yani Tırmanmaya Devam Edıyoruz. Ulusoy'u Gorduk Varanı Gorduk ve Bılımum Otobus Sırketlerınıde Gectıkten Sonra Seven Eleven Goruceksın ve Devam Edıyoruz Tırmanmaya Ara Sokagı Gectın Soluna Bakarak Devam Ettin ve Adeks 2 yı Gordun :) Sıstemler Iyı Adeks 1 Ortam Bakımından Iyıdır Adeks 2 ye Gıtmek Istersende Ust Katı Tercıh Etmenı Onerırım. Calısanlar Iyıdır Yardıma Ihtıyacın Oldugunda Guzel Bır Sekılde Yardımcı Olurlar En Son Hatırladıgım Fıyat Ise 1.5 yada 1.75ti Sanırım
slickers Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 1.75 o_O 1.25 max olması lazım =) bence
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 CapN ile az counter çevirmedik oralarda küçükkene :p [oK] rulz
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 adeks 2'ye gittik. adamlar galiba 24/7 cs oynuyolar. aralarına karıştık, cs damarımız kabardı ortamı görünce. günün sonunda gözler monitöre odaklanmış, belimiz 90 derece eğilmiş, ağzımızdan salyalar akmış bi biçimde ayrıldık.
Öne çıkan mesajlar