Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 26 27 ne yaptın abi 23 de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Adam klimayı ısıtmak için kullanmicak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 evdeyken klima iyi ho$ta,öglen 3-4 de çıkıp 200 ki$inin sıkı$ tepi$ olduğu otobüse binerek 50 dakika o yolu çekmek çok koyuyor bu sıcakta. izmir tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 acin acin, 10 yil sonra klima da kurtarmicak, o zaman keske zamaninda bisey yapsaydik dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 neden sıcak olsun ki. hala kıyafet mi giyiyoruz bu havada ? klima sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: 26 27 ne yaptın abi 23 de bari eet abi hava 45 dereceyse 23 te çok farklı oluo çıkınca yamultuo die dedimdi. normal sıcaklarda hava 30 felanken 23 kurtarır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: neden sıcak olsun ki. hala kıyafet mi giyiyoruz bu havada ? klima sux. abi incir yaprağıylamı gezelim :D izmir mitingine gelsek ya öle havvalar ademler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 çıkmıyorum ki ben dışarı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben kuzey ülkelerine gidecem taktım kafaya sıcak bana ters mıçarım 4 mevsimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hadi ordan sen kızlar için gidiosun yeme bizi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yazdan nefret ediyorum ben isveçe gidicem. sarışınıları da sevmiyorum gerçi ama yazı daha çok sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar