karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Ya bi süü hai yazaiyo YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! € yazinca Winows €xplo€ açılıyo yaaaaaaa p n soaki ha il un açılıyo HUYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAFFAYI YIYC BU NE BEEEEEE[hline]....
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Klavyeyi sök tak... Olmadı git klavye al... Klavyede sanırım ufak bi sorun var...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 şu an başka topicl€rd€ki harfl€ri c/pliy€r€k yaziyoM n€ yapMaM g€r€k? KAFAYI Y€M€ME AZ KALDI!!!!![hline]....
Dagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 RESET ATTTTTTTTTTTTTTT kavun kafalı karpuz seni[hline]
karpuz Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 yok valla başka threadlerden kopyalıyodum falan Off neyse şimdi attım reset ben sizin mesajları görmedim ki ehehe ben ilk mesajdan 2. mesaja kadar copy paste le uğraştım UHzhauzhza neyse şimdi iyiyim saolun[hline]....
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 alt tuşuna bir kere basmayı denediniz mi bu sorun çıktığında, klavyeniz alt tuşunu basılı olarak okuyo, bu genelde alt a basılı tuttuktan sonra bi tuşa basıp tekrar alta basılı tutup alt ı bırakmanızdan oluşur, ya da yle birşeyden[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Windows tuşu ile shift tuşuna birlikte basın bu sorunu çözer. Restart'da bir çözüm tabii ki ama daha uzun sürüyo :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Öne çıkan mesajlar