Apache Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bilgisayarıma Lionheart ile gelen directx 9.0 ı yükledim ama inanılmaz bir biçimde yavaş çalışmasını sağlıyor win98 sisteminde.Ben bunu geri dx 8.0 a nasıl çevirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 basitçe manual olarak ceviremezsin(bazı programlar varmışşşşş ) WinME ve ilerki versiyonlarda System Recover'ı kullanabilirsinin[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Yardım edin.Şu programın ismi nedir söyleyin makina sanki p100 gibi yavaş yavaş çalışıyor kareee karee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Benim makinamda pek iyi değildir fakat Directx 9 u yüklediten sora hem oyundaki performansında hemde diğer aktivitelerde hızlandığını farkettim. sende neden oyle bir sorun cıktı. ilginc. Bence baska bi sorun olabilir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Sorun başka olabilir, mesela 9.0'ı yüklerken başka bir programın bozulmasına yol açmıştır ve o program döngüye girip işlemciyi %100 kullanıyor olabilir. Öncelikle bir ona bak derim işlemci kullanımın % kaçta. %100 ise yaz, onun çözümünü ayrıca yazarım. Bu ne yazık ki hiç de az rastlanan bir problem değil.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar