Apache Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bilgisayarıma Lionheart ile gelen directx 9.0 ı yükledim ama inanılmaz bir biçimde yavaş çalışmasını sağlıyor win98 sisteminde.Ben bunu geri dx 8.0 a nasıl çevirebilirim?
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 basitçe manual olarak ceviremezsin(bazı programlar varmışşşşş ) WinME ve ilerki versiyonlarda System Recover'ı kullanabilirsinin[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
Apache Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Yardım edin.Şu programın ismi nedir söyleyin makina sanki p100 gibi yavaş yavaş çalışıyor kareee karee
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Benim makinamda pek iyi değildir fakat Directx 9 u yüklediten sora hem oyundaki performansında hemde diğer aktivitelerde hızlandığını farkettim. sende neden oyle bir sorun cıktı. ilginc. Bence baska bi sorun olabilir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Sorun başka olabilir, mesela 9.0'ı yüklerken başka bir programın bozulmasına yol açmıştır ve o program döngüye girip işlemciyi %100 kullanıyor olabilir. Öncelikle bir ona bak derim işlemci kullanımın % kaçta. %100 ise yaz, onun çözümünü ayrıca yazarım. Bu ne yazık ki hiç de az rastlanan bir problem değil.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Öne çıkan mesajlar