Voys Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 telefonum çaldı. baktım numara gözükmüo. arama yazıo sadece. açtım ses vermedim karşıdan bi ses bekledım. o'da gelmedi. kapattım. arayan numaralara baktım. ordada (Numara yok) şeklinde kayıtlı. ne ayak bu? not : gizli olunca Gizli Numara yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ajan dir acan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 telefonun markası ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 kızları teklif ettiren formülümü mü öğrendiler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 samara arayan son zamanlarda video kaset izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 nokia 6260 2-3 yıldır kullanıyorum. ilk kez böyle bişey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ee şey izledim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 dijital olmayan bi santralden aramışlar. yani deden köyden arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 öyle bi yer olabilirde, köyde yaşayan hiç akrabamda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 doktora götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ne diyorsunuz abi bu bişey mi? Bana bir kere bi cevapsız arama geldi 6 saat önceden :D Cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 heh bravo,bana da olmuştu böyle bir olay. çok eski hatlarda da oluyordu öyle bir şey,erenköyden annemi arayınca numara yok dediği için açmıyordu mesela.adsl bağlanınca numaramız gözükmeye başladı gariptir,alakasızdır belki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 köy şart değil, şehir dışı fabrika / şantiye türevi birşey düşün o zaman ya da ses ver gelecek sefere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 köy şart değil, şehir dışı fabrika / şantiye türevi birşey düşün o zaman ya da ses ver gelecek sefere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 fistan'ın dediği işte yani dagın tepesinde bi villada oturan akraban da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bana gelecek seneden mesaj gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bana vahiy geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bana bir kaç hafta öncesinden mesaj gelmişti herhalde arada plutona gitmiş dönmüş uydu yerine. bir de benim eski telefonumu tarihi 2550den aşağı düşmüyordu. evet kişisel tecrübelerimi paylaştım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 aquila mesajlar karşındaki telefonun saatine tarihine göre yazabiliyor gönderilme tarihini. Ben çok mesaj aldım öyle, ama cevapsız aramada ilk defa başıma geldi geçmişten almam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bende de bazen oluyor. işin enteresanı numara yok bile yazmıyor direk "Arama" yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Benim de telefon çaldı aynı şekilde bugün. Otobüste olduum için önce bi açmadım, çalmaya devam edince bi baktım gizli numara. Açınca anladım ki finans bank arıyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o değil de. ben telefonumu tek bir tona ayarlıyorum. bazen o çalıyor, bazen farklı ton? o neden ya, başka insanlarda da gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Sabah da bi gizli numara aramış 7:30'da. Ne alakaysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hah robinson, onu diyorum işte. gelen aramalra bakınca (Numara yok) yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar