nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 dönem ödevi olarak 2 kisi bi desktop calendar yaptık java ile. cok profesyonel bi calısma olmadı sonucta javaya yeni basladık, ve yaklasık 1 hafta-10 gunluk sıkı bi calısmanın urunu oldu kendisi. (okulda database connectionları gosterseler 4-5 gun olurdu, o isi cozmek icin cok zaman harcadık ilk basta). her nyse linkte bizm proje var, tam bitmis hali diil sanırım calendar selector calısmıo onu bi ara halledicem, bi de ikonlar yok bazı onları da eklemedm simdilk. ricam, bi download edip baksanız, elestirilere acıgız =) neler yapsak guzel olur, neler olmamıs, typo fln varsa onları da gosterirseniz ii olr. su anda kod cok amatorce yazılmıs durumda onu duzeltmekle urasıyoruz 1-2 haftamız daha var, bi yandan da bi keyword ile databasede event arama ekliorm umarım guzel calısır. nyse cok yazdım kısacası yorumlarınız onemli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 user muser olayı nedir ki? daha user yaratamadım ben. hata mata da vermiyor, öyle bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 lol database yok ki o ilk linkte pardon ya =). bu linkte ki rar ın icinden cıkarın dosyayı onun icinde var simdi calendar.jar onun calısması lazım bu sefer. edit: bu brz dha eski versiyon yavas olcagını sanmıorm ama yne de soyliim dedim. ilk user yaratırken birz beklemek gerekio database olusturdugu icin ondan sonrası akıcı [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:04 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kimse bakmadı mı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Çalışmıyo :)) Derlenmemiş mi yoksa bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ikinci link e mi baktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ne bu swing mi swt mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 java -jar Calendar.jar no such file Exception in thread "main" java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0 at java.util.ArrayList.RangeCheck(Unknown Source) at java.util.ArrayList.get(Unknown Source) at calendar.UserSelection.(UserSelection.java:25) at calendar.UserSelection.main(UserSelection.java:198) bu hatayı veriyor bende nasıl çalıştırıldığını net olarak açıklarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 swing. off yaa tamam anladım ben sorunu halledicem kısa zamanda update ederim [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 19:54 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 gaming cok saol o hataları gostermesen anlamıcaktım sorunu. coklu dil destegi fln dusunmustuk ondan language file vardı bi tane ama snra adam gibi calıstıramadıgımızı (okul labinde generic kodlar calısmıodu) anlayınca degistirmistik, language dosyası bulunmayan eski kod vardı orda, dosyayı bulamadıgı icin de sorun cıkarıodu snrm yani snn gonderdigin error msglardaki linelar hep onunla ilgiliydi. umarım simdi calısıcak. duzgun LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 tarihe - li yazınca oluşan hataya bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 tamam hallettim =) onu yapmayı dusunuodm da usenmistim. max girilcek yıl olayı nsl olsn. 4000 fln girilince sapıtıcak muhtemelen, icinde bulundugumuz yıl +-20 diye kısıtlandırsam mı? edit: yeni msj olmasın dedim.. bu aksam event bulmayı ekledim. bi keyword giriosunuz ister subjectlere ister notelara bakıo isterseniz de 2sine birden bakıo, bulduklarını getirio databaseden.. kod calısıo, sdc bulduklarını display etmesi kaldı ama gui ile ugrasasım yok bu gece. cosmus durumdayım yeni fikirler yeni kodlar istiorm lol =) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 23:52 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar