Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis[1]

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar. Gösterin yaratıcılığınızı. Şimdilik hiçbir sınırlama getirmeyelim. İsteyen istediği gibi çalışsın. Bakalım neler çıkacak ortaya. Ona göre önümüzdeki haftalarda daha değişik Tenis şekilleri deneriz.

Not: İnşallah resmi çeken arkadaştan izin almamız gerekmiyordur. :)

[Bu mesaj Mendoza tarafından 20 September 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Yok arcane. Paylaşmalı değil bu tenis. Onu ileride oynayacaz, konulu falan da olur. Ama ilk önce herkezin alışması için tek resim var ve herkez onun üzerinde çalışıyor. Biraz alıştıktan sonra paylaşmalı ve atışmalı yaparız. Ayrıca Zoque forumlarında paylaşmalı Tenis (senin bahsettiğin) çok iyi gitmedi, insanların işi falan çıktı, olmadı yani, ki oradaki herkez en azından benim kadar Ps bilgisine sahipti. İlk önce böyle doğaçlama başlayalım... Dedim ben... Siz ne dersiniz bilmem...[hline]Lady Melina Uvu
Ne kibar erkekler var şu dünyada...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar özür diliyorum. Benim eksik anlatımımdan kaynaklanan bir sorun. 2 tür Tenisten bahsediliyor şu an. Daha var da ... onları da sonra yaparız. Açıklıyayım:
1.Benim önerdiğim... Herkez ilk koyulan resim üzerine çalışıyor. Yani Herkez o ilk elma üzerinde çalışıyor.
2. Paylaşmalı Tenis: O da biri resim koyuyor. Sıra belirleniyor. Mesela ben resim koyarsam ilk, ikincisi benim resmim üzerinde çalşıyor. Daha sonra 3. ikincinin resmi, 4. üçüncünün resmi.. böyle gidiyor. Ama bu planlı, sıralı ve konulu olmak zorunda.
Ben 1. sini en azından bu hafta yapmayı öneriyorum. Daha sonra isterseniz 2. yi de yaparız.[hline]Lady Melina Uvu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar lütfen... PS bilginiz ne olursa olsun, lütfen çalışmalarınızı koyun. Neden çekiniyorsunuz anlamıyorum... Kime kepaze olacaksınız. Biz bizeyiz burda. Herkez ne yaptıysa hayal gücünü ortaya koymaya çalışıyor... :-p[hline]Lady Melina Uvu
Sosyal ağlarda paylaş

Islanmış bir kağıdın elmaya yapışması...(eat me yazıyordu üstünde)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Her şey daha güzel forumlar için...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 September 2003 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...