Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airsoft gun&rifle

Rottweiler

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Model marka olarak ilk gitmen gereken airsoftlar tokyo maruidir, paran varsa tabi.
Düzgün spring powered olanların sürati ortalama 400-450fps civarındadır. Aeg olanlar yani eletrikli olanlar da 300-450 arasındadır, markadan markaya değişir ve iki türlü airsoft silahı da basit modifikasyonlar ile 450fpsyi geçebilir tutulabilir.
Tokyo maruiler japonyadaki yasalar yüzünden 300fpsdir, ama silah daha fazlasını kaldıracak güçte yapılmıştır 400fps gibi değerlere çıkabilir bence. Alan yayını değiştiriyor zaten.
Spring powered olanların modifiyesi kolay, yay çektiriyorsun uzun düzgün bir tane, sonra yayı istediğin güçlere gelicek şekilde kesiyorsun biçiyorsun.
Aeglerde yayı çok güçlü koyarsan rate of fire düşebiliyor motora fazla yük biniceğinden o yüzden çok fazla değiştirmemek gerekiyor yayın gücünü yoksa dişlilere zarar verebiliyorsun.
Yeni dişli yaptırabilirsin sipariş edip torna frezeciden, biraz tuzlu olur tabi eheh. Ama dediğim 800fps süratlere ancak bu şekilde ulaşılır.
Airsoftun kargo üzerinden türkiyeye girişi neredeyse imkansızdır. Ama gidip kendin alıp gelirsen çok sorun yok.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Marui

Tokyo marui dışında amerikan markalar var, amerika standartları daha farklı olduğundan fps olarak daha yüksekler ama bunlar onların daha kaliteli olduğu anlamına gelmiyor, youtubeda tokyo marui vs diğer silahlar videolarını izlersen gerçekten çok fark var sesi bile daha güzel çıkıyor. Zaten adamlar airsoft parçalarının tekel üreticisi, başka fabrika yok tamamen airsoft üreten, diğer markalar tokyo maruiden parça alıp devamını tamamlıyor sanırım.
Bir de http://www.havalisilah.com airsoft alanı açılacak yakında, beni orada görebiliceksiniz, paticik turnuvası yapmak şart zaten.
Ha evet bunlarla oynanıyor bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

guclu bıseyler arıyorsananız soft u bırakıp dırek air gunlara bulasın turkıye genelınde softa gore daha yaygınlar urub yelpazası daha genıs cephanesıde softa gore bayaa ucuz

edt:airgun ucuz derken baslangıc modellerını kast yoksa 3000 dolara bı alet gordum bakısıyoruz sadece

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 12:22 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben havali tüfek aldim yaninda dürbün verdiler fakat isabetli gitmiyor dürbün ayarı yapmam 1 haftamı aldı.
Saçma denilen birşey firlatiyor benimki kucuk boy saçma idi Sanirim 4.5mm havaya dogru attıgım zaman en ufak ruzgardan etkileniyordu... kısacası almayın derim 1 ay oldu alalı simdi kenarda duruyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh her şeyin dandiği kötüdür.
HW-100 diye bir model var mesela, en kaliteli ve güzel havalı tüfeklerden, 5.5mmlik saçmalar atıyor, 12 tane saçma alıyor sanırım içine, kuru hava ile çalışıyor, tüpünü ikinci bir tüp ile dolduruyorsun ikinci tüpü de dalgıç dükkanları doldurabiliyor. Attığı saçmalar şu kullanılan co2 tüplerini bir kaç atışta delebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...