Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapid Premium Maker

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Meraba arkadaşar. Yarın yada öbürsü gün rapid.com hesabı alacam. ben günde 5 GB dl yapamicam için pati kardeşlerimde yararlansın istiyorum. Ancak herkese açık olması mümkün değil yoksa diğer yerlere yayılırsa mazallah 1 senelik accountum boşa gider :D Onun için şifreli bir sayfa yapıp böle sevdiğimiz saydığımız paticiklerle paylaşayım diyorum.

Ama bir sorun var bu maker işini nasıl çözecez bana bikaç mantık ve fikir verebilirsiniz mi?

Örnek olarakdan www.rapidfool.com gibi bir site olcek
Sosyal ağlarda paylaş

şifreni ömden ulaşabilirsin ayrıca emeğine sağlık +rep =)

şaka bi yana premium paylaşmak kıl bi iştir mazallah resmi yaptırımlara uğranabilecek durumlar doğurabilir uyarayım. ama tabi çok çok güvendiğin insanlarla 2-3 kişiyi geçmemek kaydıyla paylaşabilirsin.

dipnot : USD ile premium hesabı olmadan haxxorculuk babında rapid sömürülebilmektedir biliyorum itim biraz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Vereceginiz ayda 8 Euro bisey, 11-12 YTL, sonra max hizla 150GB download hakkiniz var, linkleri direk download managerlara ekleyip kendi haline birakma rahatligi var, boyle bin tane IP reset hile programi gateway vs ile ugrasmak yerine..

Saygisizlik ve belescilik oluyor biraz yani ne bileyim.

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 00:16 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıklı düşününce rapidten premium hesap gereksiz.

Emule varken premium hesaba ne gerenk var. Emule de adam gibi temiz kurulum, adam gibi ayarlarını yapınca hattına göre maksimum hız kapasitesi ile download yapabiliyorsun netten. Ayrıca rapidden daha da geniş bir ağa sahip. Rapid gibi de download limiti yok. Ayardır, şudur, budur 1-2 günlük bir ayarı var o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Emule'den tam kapasite cekmek genelde 5 10 dosya koyup toplam hizin maximuma ulasmasiyla oluyor, bu da hepsinin birden gec bitmesi demek. Ayrica upload da yaptigin icin web download seviyesine yine gelemez. Milletten cektigi icin her zaman tam kapasite kalmasi da mumkun degil. Rapid'den download managerlarla cekebildigin icin istedigin zaman durdur, istedigin zaman devam ettir gibi bir rahatlik da var.

Populer seylerde kiyas bile kabul etmez yani, yeni DVDRip filmler, diziler, oyunlar gibi. Program, album, eski seyler gibi konularda Emule ama evet, arsivi genis oldugu icin.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe biraz kullanmasin ogrenmek zaman alir (cokda kolay yani aslinda, isin icine par falan girince biraz kasar ogrenmesi ama oda kolaydir), ama bi ogrenince ayda 20 gb (nntp den indirirseniz 30 gb) download yaparsiniz. birde aktariyor obur aya, benim 80 gb a yakin var, kullanamiyorum ki hepsini. tam bir cennet..
Sosyal ağlarda paylaş

easynews rapidshare'e göre pahalı ve kaynakları daha sınırlı.

şu an hem easynews hem rapidshare'e üyeyim, şöyle söyleyeyim: easynews'da upload edilen dosyaların serverda kalma süreleri bayağı bir kısa o yüzden aradığınız arşivlik filmlere ulaşmanız zor.

rapidshare.com'dan 4600kb/s ile download ederken
zip.easynews.com'dan 1200kb/s ile download yapıyorum
-broadband universite bağlantısı- (stabil hızlar)

rapidshare: 25gb x 6 = 150 gb
easynews: 30gb civarı (her bonusu aldığını sayıyorum hadi)

sonuç: easynews hesabı kapatılır, rapidshare hesabı açılır.

(kız arkadaşım easynews kullanmayı beceremezken rapidshare'i çatur çutur kullanıyor =))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...