Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Şampiyonları belli olan ligler ; Italya Seri A - Internazionale Milan İngiltere Premier - Man. Utd Fransa Lig 1 - Lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hollanda - PSV Eindhoven [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 07:36 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 chelsea nin durumu cok ilginc gelio bana adamlar o kadar Para verdiler bişi yapamadılar mourinho bu sene gidici gibi duruyo. shevchenko da ayrı bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Lyon acaba ne zaman şampiyon olamayacak cok merak ediyorum. 6 sene oldu yamulmuyosam. typo [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:42 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:43 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 inter şampiyon olamasaydı ayıptı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Turkiye - Fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 matematiksel olarak garantilediniz mi?.olurda bi kaza olursa editleyemezsin yazını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Geçen seneki şampiyonlukta pati hala açık mıydı? O zaman editleyemeyenler baya olmuştur heralde :D Ayrıca herşey parayla olmuyor. Eşeğe altın semer taksan yine eşektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 TROMOSO ye elenirsek turkiyeyi terkederiz diyip elenince susan yonetim mewcutken .. sunu editleyememisiz canimiz saolsun sampiyon olamayalim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Biz demedik ama yönetim dedi. Ayrıca FB yönetimi "CL'yi almayı, alamsak da üst turları hedefliyoruz. UEFA'ya gidersek zaten almamız lazım, GS almasaydı buna mecbur olmazdık ama onlar aldıkları için mecburuz." dedi ve CL yolunda Kiev'e UEFA'da da AZ'ye elendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: CL'yi almayı, alamsak da üst turları hedefliyoruz. UEFA'ya gidersek zaten almamız lazım, GS almasaydı buna mecbur olmazdık ama onlar aldıkları için mecburuz.dedi Ne zaman dedi?Kim dedi?Kaynak pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Fenerbahce artik her alanda bizim onumuzde Ergun Gursoy .. laflardan acarsan konulari yerlere yatarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 durun ya 2 hafta var maça ne bu sabırsızlık.ali samiyende takımınıza maddi katkı sağlamaya gelicek bilimum taraftarınız rezil olucak parasıyla (forumlar ayar verme yeri değildir ama futbol bölümü istisnadır :P ) [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yenilsin niye rezil olacakmışız. karşılıksız seviyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben sevginize bişey demedimde çok iddaalı öbür gs li arkadaşlarda.adnan polat gibi konuşup konuşup arkadan bakılmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ligden çekilcektiniz? ligtv den ayrılıp maçlar fbtv de yayınlancaktı? sizin dediklerinizin üzerinden zaman geçti.bu konular daha taze.cabuk unuttunuz 3-5 gün önceyi? biz bi kere tromso ye elendik siz onlarca kezelendiniz degişik degişik takımlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben hala fbtv olayını yapmaları gerektiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben de bekliyodum kim yazicak fb sampiyon, ustune de herkes sacmalicak diye, tebrikler arkadasim. hala ogrenemediniz takim tutmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 diablo , bu sölediklerinin, tromso , uefa kupası , cl ile alakası ne? kupa kazanmak? ligten çekilmek? havuzdan ayrılmak? fb yönetimi uefa ve cl ile ilgili sadece 100. yılda uefada en az çeyrek final hedefimiz dediler bi kaç kere de final dediler. bunu yapıcak kadroda vardı gayette iyi oynadılar bu sezon avrupada. tecrübe eksikliği ile olmadı. bunun dışında bütün sölenenler fotomaç haberleridir yani yalan haberlerdir resmi kaynaktan alınız haberleri. inamoto , iliç , caruscalarla "cl sampionuz olucaz, atinaya beklioruz" demekten iyidir. havuzdan ayrılma konusunda da yönetim hiç bi zaman konuşma yapmadı, sadece havuz sistemine karşı olduklarını sölediler, ayrılıcaz edicez demediler. ayrılınca ödenicek tazminatın altından kimse kalkamaz ve ayrılıcaz demek bile bi tazminat sebebidir. bu da fotomaç haberi. ligten çekilme konusunda da açıklama yapıldı, bu sezon için değil önümüzdeki sezon için. bende destekliorum bi çok fenerli gibi bu kararı ama şampion olursak, şampion olamazsak bi manası yok, o zaman ağlamış oluruz. ve düşünüoruz dendi, çekilicez değil [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 08:54 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kolay mı ligden çekilmek. milyonlarca taraftarı olan bi takımı çekiyorsun kimsenin haddine değil. bu ülkede insanların birçoğunun belki de tek sosyal aktivitesi futbol. futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar. fenerbahçeyi nereye ligden çekiyorsun. başkaları okadar umursamaz ama olan fenerbahçelilere olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 konunun başlığı ve geldiği yeri görünce tebrik etmek istedim yani olacak iş değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ligden cekilmek maçların fb tv de yayınlanması gene fb aziz amcanın geçen seneki istifa soylentilerinden farkı yok saçma saçma şeyler sadece gündemi değiştirmek için yapılan şeyler hatta daha çok yalan haberler konu baya bi dağıldı harbiden :) bu rusya ligi ne zaman başlıyo bitior yaw zenit kaçıncı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 patos yukarda ki arkadaşlar ne yazmış.yok adnan polat şöle dio yok ergun gursoy böyle dio demiş.bende o yuzden yazdım ligden cekilme vs yi. fotomaçın haberi falan degil.kupa maçından sora fb tv de bu konuların hepsi konusuldu sölendi.sora geri vites [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 18:39 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 cimbom feneri kadıköyde yenecekti ilk maç yenicekti cimbom şampiyon olucaktı herşeyin kralı olucaktı.bunuda yönetim demedi taraftar dedi en azından bu forumda o kadar olmasada çok kişi dedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yönetim sunu dedi sunu demedi yaw ona bakarsanız chealsea yonetimide her alanda şampiyon olcaz dedi yönetim ne derse desin kardeşim size ne :D hatice deil neticedir onemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar