matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 acikcasi bu secimlerin iki ucu ... degnekti iki adaydan biri TR nin ab ye adayligi konusunda daha sicak olsada baska konularda kotuydu(ermeni meselesi) acikcasi fransadan bize bir aha hayirli bir sey olmasi pek mumkun degil cunku cok guclu bir ermeni lobisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 göçmen karşıtı göçmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 fransada muhafezekar cıktı.. hoş şaşırmadım ama umutlanmıştim baya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bu dallamanın seçilmesim iyi oldu. En azından dürüst, almayacağız kardeşim diyor. Öbür kız kıvırıyordu, işte ileride alabiliriz, yok bilmemne diye. Ben canlı izledim Sarkozy dedi ki 40 yıldır Türkleri oyalıyoruz artık gerçeği söylemenin vakyi geldi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 AB macerası diye birşeyimiz yok bizim. AB ye alınma diye bir durum da yok. AB zıplatıyor bizi kucağında almamıştı,almıyor ve almayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ab nin metresiyiz:) ne seninle ne sensiz. Bizi evlenme vaadi ile kandirdilar, ne vazgecebiliyor, ne karisini bosuyor:) Bu benzetmeyi bir yabanci gazete yapmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: ombakkombak üye § 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:42 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bu dallamanın seçilmesim iyi oldu. En azından dürüst, almayacağız kardeşim diyor. Öbür kız kıvırıyordu, işte ileride alabiliriz, yok bilmemne diye. Ben canlı izledim Sarkozy dedi ki 40 yıldır Türkleri oyalıyoruz artık gerçeği söylemenin vakyi geldi dedi Kesınlıkle katılıyorum arkadasa..En azından adam durust konusuyor..Almayacagız demesı benı sevındırdı..Baskaları bugun boyle yarın soyle demedı..Bu arada her ne kadar Turkıye'yı sevmesede politika bu yarın bir gun gelir Turkıye'ye bıs dostuz sızı sevıyoruz falan der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar