Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Daha önce açıldımı bilmiyorum, umarım açılmamıştır. buyrun video; http://www.youtube.com/watch?v=Yw1tBWuvuP4 cidden değişim var ama gelişerek mi yoksa gerileyerek mi? bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 trajikomik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ooo süper video. The Guardian'ınkini de bekliyoruz plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 95 te realistmiş şimdi daha bi politik olmuş. şu anda mecburen avrupa birliğine girmek için kaslıyıo. giremiyeceğimizi bilsekte o kriterleri yerine getirmek yaşam standardımızı arttırmak açısından önemli. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 19:04 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bütün filozoflar dio yaa asdasd orda bıraktım izlemeyi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Model olayi guzeldi ehehe Abdullah'95, Abdullah'98, Abdullah XP, Abdullah Vista asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bir de necmettin google, recepmail, abdullahtube vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 penth guzel ozetledi abdullah95 den abdullah vistaya goruntu degisikligi disinda degisen bisey yok ayni zihniyet ayni hantallik ayni geri kafa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar