BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hepsini başlığa yazdım galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 mekan olarak doğru seçmişsin valla helal (harbi çöplük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bir topic bu kadar mı uyar bir insan ya :S nerden biliosun ki ? :) oturuyorum evet ve ayrıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yksa biz kardeşmiyiz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yoksa siz birbirinizin sevgilisi miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 jesus christ :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yapmayın abi damarıma basmayın:D bende bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bnede öyleydim ama size bir tavsiye,bu güzel günde bırakın dertleri tasaları,arayın en yakın arkadaşlarınızı çıkın dolaşın,için,belki de yeni kızlar tanışırsınız,ben birazdan çıkıcam yaş 23 ölmedik daha,tanışmak için çoook kız var....... [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 12:25 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sapım mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 şş konuşma len telefonunu aç sen önce sınav öncesi gelmiş netcafede oturanlar sayılıyo mu? [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 12:49 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Sabah geçti, iskaladın sen. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 13:35 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 özdebir de yalan oldu zaten dasads adamın kafaya şişe salladılar o ayrı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sevgilisinden ayrılmayan ama evde oturanlar diye topic açarım bak. Sevgilimiz çıkamadı dışarıya evde oturuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 kolay gele ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar