Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itü gerçekleri

cenx

Öne çıkan mesajlar

YÖK'e de başvursalar rektörlük hakkında soruşturma başlatsa iyi olur. Bence içeriden bir destek olmasa böyle birşey yapılamazdı.

İTÜ ye elini kolunu sallayan girebiliyor. Hiçbir arama tarama mekanizması yok. Bunlar yine insaflıymış sopayla gelmişler 1 kamyon makinalı tüfekte soksa kimsenin ruhu duymazdı. Zaten adı Terör ile özdeşleşmiş bir örgütün militanları için bu müsama gösterilmemeli. Silah sokup bu görülmemiş bi katliamda yapabilirler gerçekten. Ben dehşete kapıldım böyle birşeyden hiç haberim yoktu.

Bizim okulda hergün kimlik soruluyor diye şikayetciydik ama iyi ediliyormuş demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazılı basında baş sayfada böyle birşey gördüğümü hatırlamıyorum. Geçen sene çıkmışsa zaten görsem de hatırlamamam olası. Her halikarda böyle şeylerin Türkiye'nin can damarı üniversitelerinde olabilmesi tüyler ürpertici. Ben böyle birşeye şahit olsam nasıl tepki verirdim bilemiyorum herhalde sonum orada olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane cikmistida iste her iki grupta benim gozumde ayni, yani tamamen tek tarafli bir yazi bu.. kac kisiyi linc ediyorlardi az kala, onlari niye yazmamislar..

her iki grupta siddet kullaniyor, benim siddetim iyi onun siddeti kotu diye bisi yok, o zaman herkes siddet kullanir, herkes kendi icinde hakli olur, kaos olur. eline turk bayragi alarakda terorist olursun yani.. (butun grubu kastetmiyorum her iki grup icin)
Sosyal ağlarda paylaş

slogan kismi icin konusmadim matama dikkat edersen.. linc ediyolardi agizlarini burunlarini kirdilar bazilarinin..
iyi olmus haketmis denirse, o zaman herkes hakeder siddeti.. Yani siddetle cozum oluyorsa o zaman PKK'nin da yaptigi bir cozum yoludur.. Siddet'e siddetle karsilik verirsen (askeriye demiyorum sivillere yapilandan bahsediyorum) cozumsuzlukden baska bisi vermez sana..
Sosyal ağlarda paylaş

Allah Allah. Herifler terör örgütünün şakşakçıları. Okulla alakaları olmayan insanlar. Bikere oraya girememeleri gerekli. Girmiş bide tek sıra yürüyüş falan yapıyorlar. Bilmeyen için: Dağda da tek sıra yürür bunlar. Gönderme oraya yapılıyor.

Sonra öğrencileri tartaklıyorlar vs. Adamın biri de çıkıyo her iki grupta aynı bana göre diyor he? E yuh!

Bu insanlara nasıl güvenilir ki? Dediğim gibi bi kamyon silah, patlayıcı soksalar sen mi ödeyeceksin bedelini?

Sitenin yapılış amacı da zaten basında tek taraflı yer bulmuş olması. Olayın basit bir sağ sol kavgası gibi yansıtılmış olmasına bir baş kaldırış.

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 16:04 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şiddete şiddetle karşılık olayı değil, ben itülüyüm biliyorum ne oldu ne bitti. bu pkk şakşakçıları önce öyle sloganlar falan attılar, sonra merkez kantinde adam dövdüler sopalarla falan sırf türk oldukları için. sonra da bunlara karşı tepki doğdu genel olarak alakalı alakasız "milliyetçiler"den. 2 şiddet içeren olayda da dayak yiyen öğrenciler oldu alakasız. (2.sinde daha bi hak yerini buldu gibi oldu gerçi), dayak atanlar alakasız dışardan insanlardı. itülü öğrencilerin tek yaptığı bu yürüyüş ve dilekçelerdi tepki olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

ben itüye bu sene geldim geçen sene öğrendiğim kadarıyla dışardan bolca insan getirmişler ve bu sene yalnızca o gün girişte kimlik sordular.
benim arkadaşıma "fotoğraf makinesini ver yoksa ağzını burnunu kırarız" demişler fotoğraf makinesini vermiş yinede dövmüşler
Sosyal ağlarda paylaş

Iste onu diyorum ya, iki tarafta disardan adam sokuyo. Sonucta o milliyetciler ilk olayi nereden duyuyor? Basina yansimadi o. Ikincisi hangi adam oldugunu nereden biliyolarda daliyolar dovuyolar o adamlari. Sonucta o grubun arasindalar ki biliyolar. O yuzden tum grubu kastetmedim dedim ama olayi sadece kufure indirgemisler. Sanki en uc olaylari kufur olmusta, onuda susturduk falan demisler yuruyuste.. Adamlar oluyodu be dayaktan..
Sosyal ağlarda paylaş

ya disardan gelip adam dovenle nasi alakasi olmaz diyorum bende.. o disardaki adam olayi nereden duyuyor? Ilk olaydan sonra geliyorlar ve ilk olay basina yansimadi bildigim kadari ile. ikinci olaydan sonra basina yansidi.. simdi icerden birileri bu adamlari oraya topluyor..

hadi duydular, basina yansidi ben gormedim duymadim diyelim, hangi adamin PKK li oldugunu nereden anliyorlar, alninda mi yaziyor? Hangi adama dalacaklarini nereden biliyorlar? Demek ki o yuruyus yapan grubun bir alakasi varmis, bunlari tek tek soylemis, gostermis hatta.. baska mantikli aciklama bulamiyorum cunku..
Sosyal ağlarda paylaş

kimin kime daldığı belli olmadı zaten. alakalı alakasız insanlar yaralandı.belki bi kaçı mimlenmiş kürtçüdür diyorum emin değilim.
ilk olayda dayak yiyenler tamamen masumdu orası kesin.
sonra zaten 1 kişi okulda kürtler türkleri dövdü dese zaten yeter 30 kişi gelir toplaşıp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...