Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Pff karakterleri tanımıyor forum neyse ss ile hallettim Resmi Site:www.mavisakal.comAlbüm Parçaları : Diğer çıkan yeni yabancı albümlerden dolayı dinleme fırsatı bulamamıştım şimdi dinleme fırsatı buldum eskileri gibi albüm baya hoş olmuş. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:15 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ilk zeytinlirockfestte dinleme imkanı bulmustum,sonrasında hic bırakamadım. küsmüslerdide otellerine gitmistik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sen de var mıydın o tayfada ya. Ne güzel gündü beah=) Sahil muhabbeti de vardır onun, fecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yat geliyorum... çünkü seni seviyorum apache =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Kaan Altansız Mavi Sakal eski Mavi Sakal olabilir mi bilemiyorum, kötü oldu gruptan ayrılması. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:45 tarihinde, medusa748 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 eskiden kastının ne olduğuna göre değişir ;) gayet de güzeller gayet de iyiler..eskisinden daha iyiler hatta bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Son albümleri harika olmuş.Türkiyede bu işi adam gibi yapan cok az gruptan birisi.Haberiniz olsun yeni bir albümleri daha çıkacak üstelik tüm şarkıları yeni olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar