Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Yaklaşık 11 - 12 senedir beslediğim alican isminde bir muhabbet kuşum var. Son 1 haftadır biraz garipleşti. Tüylerini hep kabartıyor ve kafasını tüğlerinin arasına sokarak sürekli uyku halinde bitkin görünüyor. Dışkısı da son 1 haftadır ishal şeklinde. Kuşçuya gittim durumu aynen böyle anlattım tüy dökme dönemindedir dedi. Ama kafesinde döktüğü tüy falan yok. Bana antibiyotik ve vitamin verdi. Suyuna karıştıracaksın dedi. 3 gündür uyguluyorum ilaçları ama hala bir düzelme yok. Muhabbet kuşlarından anlayan bu durum hakkında bilgi verebilecek biri var mı ? 11 - 12 yıldır besliyorum acaba hayatının son dönemlerini mi yaşıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 15 - 16 sene yaşayan da gördüm ben. ama 11 yaş yaşlılık yaşları sayılabilir muhabbet kuşları için. antibiyotiği ne için verdi çok anlamadım yani, o yaştaki kuş için zararlıdır antibiyotik, çok önemli bir şey yoksa verilmemeli bence. ayrıca avisol diye bi damla var, çok sağlam hakikaten. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kuşçu yerine bi veterine sor bide istersen, gerçi kuşçu ne kadr bilgilidir bilemem ama veteriner daha ii bi öneri suncaktır muhtemelen. geçmiş olsn bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar