Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Selamlar, Desktopun network kartı le oynrken bi anda sleep moduna sokmaya başladı kendini. Şu an hiç açılmıyor yani normal açılmaya başlıyor ama windows loading derkenki erkeanda bi anda sleep mode oluyor ve restart ediyor kendini. şletim sistemi xp pro. Tavsiyeniz var mı acaba? Network kartını söksem işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 f8+ bir en son iyi yapılandırma (salladım) olmadı güvenli kip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 sistem geri yükleme de olabilir güvenli kipten [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 11:15 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Sistem geri yuklemeyi denicem bakalım tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 [spo]uykusu gelmiş abi biraz uyusun kalkar o ekekeke [/spo] sleep mod olduğuna eminmisin abi? başka bi nedenden restart atmasın o sakın. hdd yüzünden falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bana da Sleep'den ziyade BSOD yapmaya çalışıyor gibi geldi. F8 ile açtığında automatic restart on system failure'ı devre dışı bırakma opsiyonu çıkıyor mu? Birşey daha yakın zamana kadar yeni bir donanım ekledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar