Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yarın Bursa'dan teyzem gelecek ve Oyuncak Müzesine gitmek istiyor. Ama ben yerini bilmiyorum. tarif edebilir misiniz? sitesine girmeye çalıştım ama bi türlü olmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 göztepe civarında ama tam bilmiyorum öğrenmeye çalışıyım dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bu arada sunay akın oyuncak müzesi değil mi? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 02:18 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Adresi: ömerpaşa caddesi dr. zeki zeren sokağı no:17 göztepe / istanbul telefon : 0216 359 45 50 - 51 Olarak verilmiş ekşi sözlükte. kentrehberi.ibb.gov.tr'den ulaşım bilgisini de alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 sunay akınınkiyse hemen tarif ediyim: minibus caddesinden gelicekseniz eger (minibusle) goztepe benzincide inin ve goztepenin içine dogru yuruyun. biraz yurudukten sonra tren koprusunu goruceksiniz onu geçince sola donun ve yolu takip edin yolunun sonundan saga donun ve ilerde tabelasını gorursunuz. diger secenek ise bagdat caddesinden gelmektir dolmusla geliyorsanız göztepe parkının bittigi yerde (goztepe ısıklar) inin ve soldan gidin. yolu takip edip bagdat caddesine cıkarsınız (goztepe ısıklara ama caddedeki) ondan sonra karsıya geçin ve yolu takip edin. ta ki tren koprusune kadar zaten ondan sonrası aynı umarım yardımcı olabilmişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 teşekkürler teşekkürler, bi şekil yapacaz artık yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar