Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DSP Dela'ya dur diyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik Warcraft serverının, başta delikanlılık olmak üzere, temel değerlerini aşındırmak için bitmez tükenmez bir çaba içinde olan bir kısım çevrelerin, bu gayretlerini son dönemde artırdıkları müşahede edilmektedir. Uygun ortamlarda ilgili makamların, sürekli dikkatine sunulmakta olan bu faaliyetler; temel değerlerin sorgulanarak yeniden tanımlanması isteklerinden, serverımızın huzuruna ile oyuncularımızın birlik ve beraberliğinin simgesi olan Dota oyunlarına "FATAL YEDİM BAP" kisvesi altında quiterlık tertip etmeye kadar değişen geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.

Bu faaliyetlere girişenler, adminlerimizin nicklerini kullanarak sabotaj yapmaktan çekinmemekte, kreplere ölmeyi marifet sayan bir zihniyetle serverımızın temel değerlerine saldırmaktadırlar. Özellikle her heroya Sange&Yasha ve Aghanim kasılması, serverımızın birlik ve bütünlüğüne karşı yürütülen noobist eylemlerle şaşırtıcı bir benzerlik taşımaktadır.
Ayrıca, kreplere ölen bu kendini bilmezlerin, serverımızdaki savunmasızlara karşı yürüttüğü "noob farmlama" eylemleri de gerçek amaçlarını ortaya koymaktadır.

Bu bağlamda;

Serverımızdaki bu gibi faaliyetlerden rahatsız olan Dela S.ktir Partisi adına, bu duruma son vermesi için adminleri göreve çağırıyorum. Forumda ve serverda aldığı ayarlara rağmen bu aymazlığı gösteren şark kurnazlarının gerektiği cezayı almasını beklemekteyiz.

Son günlerde ayyuka çıkan bu tür eylemlerin karşısında yetkili mercilerin sessiz kalması ise durumun vahametini arttırmaktadır. Paticik Warcraft serverının huzur ve istikrar içinde kalmasının önündeki en önemli tehlikeye karşı harekete geçilmesi gerekmektedir.

Özetle, DSP, serverımızın huzuruna ve istikrarına kasteden Dela'nın bu tür icraatlarından büyük rahatsızlık duymaktadır. Yetkili mercilerin gereğini yapacağına olan inancımız kesindir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 22:50 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
off dela 1 azmo 2

biri ap oyunda hero secer sonra repick atar sonra alt+F4 çakar, biri 2 kere öldümü oyundan çıkar falan bende destekliyorum adam olsun bu arkadaşlar pls.
Mesaj tarihi:
said:
biri ap oyunda hero secer sonra repick atar sonra alt+F4 çakar

puhahahah <--- koptum okudugumda =p zirt de seni güldürsün
ben de tıkladım werewolf. emek vermiş arkadaş rep plx.

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:28 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:31 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dela'sız, Azmo'suz oyun olmaz arkadaşım.

Ruhu kalmaz oyunun, kill çalmanın zevki kalmaz. Birlikte oynarken daha oyun başlamadan güldüğüm bi Azmo var, bi Dela. [ -ap'de repick, LAN BEN PEMBEYIM! ]

Parti marti kurmayın, anca muhalefet olursunuz =P
Mesaj tarihi:
dela ve ben bu oyunun bizzat ruhunu temsil ediyoruz arkadas... begenmeyen ise bu oyunu eglenmek icin degil... ZAMAN HARCAMAK ICIN OYNUYOR.

Yakinda bu harekete karsi kontra hareket kurulacaktir, birayi takip ediniz...
Mesaj tarihi:
Hayır yine bu şahıslar ezildikleri oyunda "kendi takımları içinde kavga çıkmış" gibi göstererek insanların onuru , şerefi ve haysiyeti ile oynamışlardır..

ki ben burdan utandım
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...