aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 vurun kahveye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kahbe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Gercekten bunun haber niteligi tasimadigini dusunuyorum,ben de baba olmak istiyorum beni de haber yapiyorlar mi zaten oldum olasi su magazin denen seye sinir olmusumdur,bize ne kardesim kim kimi neresinden ne yapmis. Ama rus geyigi de iyiymis orasi ayri=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o kadar TARKAAEAAN SENDEN COCUGUM OLSUN CIYAAAAAK diye bagirirlarsa, ben de baba olmak isterim. (hayir tabii de ehm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tarkan senden torunum olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tarkan senden mutantım olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 topici iki gündür görüyorum ve her seferin "ee bizene?" diyorum.yazmadan rahat edemeyeceğim. ee bizene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Brigand sana cvp hakkı dogdu baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 targan cocukmu istiyomuş aferin aferin iyidir cocuk iyidir bereket demek. targanı baba olarak gormek istiyoruz bu bizim en tabii hakkımız hayranık ona türk halkı olarak targanın nası bi bebesi olur merak ediyoruz. vataşiva kendide ciddi anlamda bizene tarkan insanının uçkurunu bizmi tutuyoruz çetele olarak...? [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:53 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Brigand sana cvp hakkı dogdu baps. Yukarda yeterince cevap var, anlayan anlasın wallaha milletin beynine ben sokmayacam hiçbişe, görüp kendi beyinlerine kendileri soksunlar mümkünse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar